پامپئو: دسترسی ایران به درآمدهای نفتی را محدود کردیم-راهبرد معاصر
واکنش نمایندگی ایران به تحریم‌های خزانه داری آمریکا توافقات مالی ایران و روسیه از ماه آینده اجرایی خواهد شد مسکو: قرارداد جدیدی برای همکاری با ایران امضا خواهد شد وزیر جنگ اسرائیل: ایران بزرگ‌ترین تهدید برای آینده دنیاست اسماعیل هنیه: حمله به خانواده‌ام منجر به تغییر مواضع مقاومت نخواهد شد شرط سازمان ملل برای تداوم کمک‌ به غزه وزیر دفاع آمریکا از تشدید تنش‌ها در مرز لبنان ابراز نگرانی کرد تحریم‌های آمریکا علیه ۵۰ شخص و نهاد به بهانه ارتباط با ایران تأکید وزیر خارجه نپال بر تقویت مناسبات دوجانبه با ایران هشدار کرملین به ارمنستان: با پیوستن به اتحادیه اروپا بازار روسیه را از دست خواهید داد تأکید وزیر خارجه کویت بر توسعه روابط با ایران تاکید باقری بر عزم جدی تهران در توسعه روابط با ریاض جلسه شورای امنیت با محوریت تحولات نوار غزه آغاز مذاکرات عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا حملات پهپادی و موشکی مقاومت لبنان به شمال اراضی اشغالی

پامپئو: دسترسی ایران به درآمدهای نفتی را محدود کردیم

وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شد تحریم‌های این کشور توانسته مانع از دسترسی مستقیم ایران به 70 میلیارد دلار درآمد نفتی شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۰۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 23
کد خبر: ۶۷۸۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شد، تحریم‌ها توانسته‌اند دسترسی ایران به درآمد‌های نفتی را محدود کند.

 

پایگاه اینترنتی این وزارتخانه روز چهارشنبه به نقل از پامپئو نوشت: «از ماه می سال ۲۰۱۸ (خروج آمریکا از برجام) مانع از دسترسی مستقیم ایران به بیش از ۷۰ میلیارد دلار درآمد نفتی شدیم و ممانعت از این دستیابی را ادامه خواهیم داد تا از دسترسی به سالانه ۵۰ میلیارد دلار از سوی ایران جلوگیری کنیم».

 

پامپئو مدعی شد: «این تحریم‌ها بخشی از فشار برای ایجاد خاورمیانه جدید است، کشورهایی که از عواقب خشونت‌های ایران رنج برده‌اند متحد کرده و منطقه‌ای آرام‌تر و با ثبات‌تر از قبل را دنبال می‌کند».

 

در ادامه این ادعاهای نخ‌ نما آمده است: «کاهش این فشار، انتخابی خطرناک است و همکاری‌های جدید برای ایجاد صلح در منطقه را تضعیف و جمهوری اسلامی را تقویت می‌کند».

 

رئیس دستگاه دیپلماسی آمریکا در توجیه این ادعا می‌افزاید: «در این مورد بحثی نیست که تعلیق تحریم‌ها برای تأمین تروریسم از سوی ایران به چه معناست: ایران از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۸ از رفع تحریم‌ها که از طریق برجام میسر شد بهره جسته و هزینه‌های دفاعی خود را بیش از ۳۰ درصد افزایش داد».

 

رئیس‌جمهور آمریکا بعد از خروج از برجام وعده داده بود با پیگیری سیاست فشار حداکثری، ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد. در حالی که بیش از دو سال از این وعده می‌گذرد دولت آمریکا در تحقق این هدف ناکام مانده و به همین دلیل ترامپ از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است.

 

منتقدان ترامپ او را به نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش متهم کرده‌اند. از سوی دیگر بسیاری از تحلیلگران آمریکایی با ارائه شواهدی اذعان کرده‌اند سیاست‌ فشار‌ حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران شکست خورده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده