تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد

رژیم صهیونیستی:ایران برای اثرگذاری بر افکار عمومی اسرائیلی‌ها تلاش می‌کند

رژیم صهیونیستی:ایران برای اثرگذاری بر افکار عمومی اسرائیلی‌ها تلاش می‌کند وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه تصریح کرد ایران برای اثرگذاری بر تظاهرات‌ها در فلسطین اشغالی تلاش می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۰ - ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 25
کد خبر: ۶۸۱۷۸

به گزارش راهبرد معاصر «الی کوهن»، وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه در جلسه‌ای در کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) گفت ایران تلاش می‌کند روی تظاهرات‌ها علیه «بنیامین نتانیاهو» اثر بگذارد.

به نوشته روزنامه جروزالم‌پست، کوهن در پاسخ به یک نماینده حزب لیکود گفت: «ایران در راستای تلاش برای اثرگذاری بر افکار عمومی اسرائیلی‌ها در اینجا فعالیت کرده است.»

جروزالم‌پست نوشته الی کوهن با اشاره به «حساس بودن یافته‌ها» از ارائه جزئیات بیشتر در این خصوص خودداری کرد. 

نارضایتی عمومی از سیاست‌های نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مقابله با شیوع ویروس کرونا و بحران اقتصادی ناشی از آن طی هفته‌های گذشته هزاران نفر را در فلسطین اشغالی به خیابان‌ها کشانده است به طوری که  معترضان خواستار استعفای نتانیاهو از سمتش شده‌ بودند. این اعتراضات در حالی صورت گرفته است که بنیامین نتانیاهو در انتظار محاکمه خود در دادگاه به اتهام فساد مالی است.

پلیس رژیم صهیونیستی سه پرونده درخصوص فساد دولتی و مالی علیه نخست وزیر خود تشکیل داده و طی یک سال اخیر از منابع مختلفی شامل دستیاران و وزیران پیشین کابینه، بازجویی کرده است. اولین مورد موسوم به «پرونده 1000» است که در آن نتانیاهو به دریافت مستقیم رشوه و رانت‌‌خواری متهم است.

پرونده دوم فساد مالی نتانیاهو موسوم به «پرونده 2000» درباره سوء استفاده از قدرت و جایگاه خود جهت تحت فشار قرار دادن «آرنون موزس» صاحب‌امتیاز نشریه «یدیعوت آحرونوت» برای ارائه پوشش بهتر از اخبار نخست‌وزیری است.

نتانیاهو همچنین در پرونده دیگری موسوم «پرونده 3000» که به «رسوایی زیردریایی اسرائیل» نیز شهرت دارد، درگیر است. این پرونده درباره زد و بند در جریان قرارداد دو میلیارد دلاری برای خرید سه زیردریایی با سوخت اتمی و چهار کشتی نظامی از آلمان است.

ابعاد پرونده‌های فساد مالی نتانیاهو و بازجویی‌های پلیس از مظنونان در حالی هر روز گسترش می‌یابد که حتی وزیران کابینه و اعضای شورای امنیتی اسرائیل هم دیگر از نتانیاهو در برابر اتهامات حمایت نمی‌کنند.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار