فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است

رژیم صهیونیستی:ایران برای اثرگذاری بر افکار عمومی اسرائیلی‌ها تلاش می‌کند

رژیم صهیونیستی:ایران برای اثرگذاری بر افکار عمومی اسرائیلی‌ها تلاش می‌کند وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه تصریح کرد ایران برای اثرگذاری بر تظاهرات‌ها در فلسطین اشغالی تلاش می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۰ - ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 25
کد خبر: ۶۸۱۷۸

به گزارش راهبرد معاصر «الی کوهن»، وزیر اطلاعات رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه در جلسه‌ای در کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) گفت ایران تلاش می‌کند روی تظاهرات‌ها علیه «بنیامین نتانیاهو» اثر بگذارد.

به نوشته روزنامه جروزالم‌پست، کوهن در پاسخ به یک نماینده حزب لیکود گفت: «ایران در راستای تلاش برای اثرگذاری بر افکار عمومی اسرائیلی‌ها در اینجا فعالیت کرده است.»

جروزالم‌پست نوشته الی کوهن با اشاره به «حساس بودن یافته‌ها» از ارائه جزئیات بیشتر در این خصوص خودداری کرد. 

نارضایتی عمومی از سیاست‌های نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در مقابله با شیوع ویروس کرونا و بحران اقتصادی ناشی از آن طی هفته‌های گذشته هزاران نفر را در فلسطین اشغالی به خیابان‌ها کشانده است به طوری که  معترضان خواستار استعفای نتانیاهو از سمتش شده‌ بودند. این اعتراضات در حالی صورت گرفته است که بنیامین نتانیاهو در انتظار محاکمه خود در دادگاه به اتهام فساد مالی است.

پلیس رژیم صهیونیستی سه پرونده درخصوص فساد دولتی و مالی علیه نخست وزیر خود تشکیل داده و طی یک سال اخیر از منابع مختلفی شامل دستیاران و وزیران پیشین کابینه، بازجویی کرده است. اولین مورد موسوم به «پرونده 1000» است که در آن نتانیاهو به دریافت مستقیم رشوه و رانت‌‌خواری متهم است.

پرونده دوم فساد مالی نتانیاهو موسوم به «پرونده 2000» درباره سوء استفاده از قدرت و جایگاه خود جهت تحت فشار قرار دادن «آرنون موزس» صاحب‌امتیاز نشریه «یدیعوت آحرونوت» برای ارائه پوشش بهتر از اخبار نخست‌وزیری است.

نتانیاهو همچنین در پرونده دیگری موسوم «پرونده 3000» که به «رسوایی زیردریایی اسرائیل» نیز شهرت دارد، درگیر است. این پرونده درباره زد و بند در جریان قرارداد دو میلیارد دلاری برای خرید سه زیردریایی با سوخت اتمی و چهار کشتی نظامی از آلمان است.

ابعاد پرونده‌های فساد مالی نتانیاهو و بازجویی‌های پلیس از مظنونان در حالی هر روز گسترش می‌یابد که حتی وزیران کابینه و اعضای شورای امنیتی اسرائیل هم دیگر از نتانیاهو در برابر اتهامات حمایت نمی‌کنند.

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار