نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند

آخرین آمار جهانی کرونا امروز پنجشنبه ۶ آذر ۹۹+ جدول تغییرات

طبق آخرین آمار جهانی ۶۰میلیون و ۷۲۱هزار نفر به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند؛ کشور آمریکا در شب گذشته با افزایش ۱۸۱هزار مبتلای جدید به مجموع ۱۳میلیون و ۱۳۸ مبتلا رسید.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۱ - ۰۶ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 26
کد خبر: ۶۸۲۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس آخرین آمار جهانی پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا صبح امروز 60 میلیون و 721 هزار و 235 نفر در جهان به ویروس کرونا ــ کووید19 ــ مبتلا شده‌اند که از این تعداد، یک‌‌ میلیون و 426 هزار و 843 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

 

از مجموع تعداد مبتلایان در جهان، تاکنون 42میلیون و 32 هزار و 421 نفر بهبود یافته و توانسته‌اند این بیماری را شکست دهند.

 

کشور آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان در جهان با افزایش 181 هزار و 124 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 13 میلیون و 138 هزار و 204 نفر رسیده است؛ تاکنون 268 هزار و 221 آمریکایی مبتلا به کووید19 در این کشور جان خود را از دست داده‌‌اند.

 

کشور هند پس از آمریکا در رده دوم جهان قرار دارد که با افزایش 44 هزار و 699 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 9 میلیون و 266 هزار و 705 مبتلا رسیده است؛ در این کشور تعداد 135 هزار و 261 نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.

 

کشور برزیل به‌‌‌عنوان سومین کشور جهان با افزایش 45 هزار و 449 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 6 میلیون و 166 هزار و 898 نفر رسیده است؛ تاکنون 170 هزار و 799 برزیلی جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.

 

کشورهای فرانسه، روسیه، اسپانیا، انگلیس و ایتالیا نیز به‌ترتیب با 2میلیون و 170 هزار و 97، 2 میلیون و 162 هزار و 503، یک‌میلیون و 622 هزار و 632، یک‌میلیون و 557 هزار و 7 و یک ‌میلیون و 480 هزار و 874 نفر مبتلا در رده‌های چهارم تا هشتم جهان قرار گرفته‌اند.

 

همچنین کشورهای آرژانتین با یک ‌میلیون و 390 هزار و 388 مبتلا و کلمبیا نیز با یک‌میلیون و 270 هزار و 991 نفر مبتلا در رده‌های نهم و دهم جهان قرار دارند.

 

از لحاظ تعداد بهبودیافتگان نیز کشورهای هند، آمریکا و برزیل به‌‌ترتیب با 8 میلیون و 679 هزار و 138، 7میلیون و 805 هزار و 597 و 5میلیون و 512 هزار و 847 نفر بهبودیافته در رده‌های اول تا سوم قرار دارند.

 

جدول زیر آخرین تغییرات تعداد مبتلایان،‌ فوتی‌ها و بهبودیافتگان کرونا در سطح جهان را (مربوط به 1 ساعت گذشته) نشان می‌دهد:

 

کرونا , قاره آمریکا ,

منبع: تسنیم

ارسال نظر