اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند

تاکید گوترش بر آتش‌بس فوری در یمن/ هر ۱۰ دقیقه یک کودک یمنی جان می‌دهد

تاکید گوترش بر آتش‌بس فوری در یمن/ هر ۱۰ دقیقه یک کودک یمنی جان می‌دهد دبیرکل سازمان ملل متحد با هشدار درباره وخیم‌تر شدن اوضاع انسانی در یمن به سبب ادامه تجاوزات ائتلاف سعودی اماراتی و محاصره مستمر یمن، از جان باختن یک کودک یمنی در هر ۱۰ دقیقه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۶ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 01
کد خبر: ۷۹۲۹۲

به گزارش راهبرد معاصر  آنتونیو گوترش امروز دوشنبه گفت کودکان یمن در معرض خطرات بهداشتی متعددی قرار دارند و هر 10 دقیقه یک کودک یمنی به سبب نزاع یا بیماری جان خود را از دست می‌دهد.

گوترش بر ضرورت حل مسالمت آمیز بحران یمن و به کارگیری تمام تلاشها برای تحقق این هدف تاکید کرد و گفت اوضاع  انسانی در یمن بی نهایت وخیم است و سازمانهای امدادرسانی مجبور به توقف برنامه‌های خود شده‌اند.

وی افزود کاهش کمکهای بشردوستانه ویژه یمن، فاجعه بار است و بهایش را کودکان یمن پرداخت خواهند کرد.

گوترش اظهار داشت ما به کمکهای بشردوستانه در یمن به ارزش سه میلیارد و پانصد میلیون دلار در سال جاری(2021 میلادی) نیاز داریم.

وی افزود تمام طرفها در یمن را به همکاری با مارتین گریفیتس نماینده ویژه برای دستیابی به حل مسالمت آمیز نزاع ترغیب می‌کنم.

دبیرکل سازمان ملل تاکید کرد تنها راه برای برقراری صلح در یمن، آتش بس فوری و اقدامات برای اعتمادسازی و پس از آن روند سیاسی است.

گوترش با اشاره به سوء تغذیه شدید کودکان یمن به سبب ادامه محاصره ظالمانه گفت : 400 هزار کودک یمنی با سوء تغذیه شدید روبرو هستند و ممکن است در صورت عدم درمان فوری،‌جان خود را از دست بدهند.

وی تاکید کرد باید این نزاع بیهوده در یمن را همین حالا متوقف کنیم و تلاش برای مهار پیامدهای وخیم آن را فورا آغاز کنیم.

تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار