واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

پنتاگون: همکاری با فرانسه برای تضمین امنیت در شمال شرق سوریه ادامه دارد

سرپرست وزارت دفاع آمریکا در جریان دیدار با همتای فرانسوی خود درباره ادامه همکاری به منظور تضمین امنیت در شمال شرقی سوریه توافق کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۵ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 19
کد خبر: ۷۰۱۰
به گزارش راهبرد معاصر ، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت دفاع آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: پاتریک شاناهان، سرپرست پنتاگون و فلورانس پارلی، وزیر نیروهای مسلح فرانسه به ادامه همکاری در قالب شرکای ائتلافی برای مدیریت امنیت و ثبات در شمال شرقی سوریه توافق کردند.

براساس این بیانیه، شاناهان و پارلی همچنین درباره شماری از دیگر موضوعات شامل تعهد واشنگتن به حذف گروه تروریستی داعش و ادامه رهبری ائتلاف بین‌المللی برای شکست داعش بحث و تبادل نظر کردند.

ایالات متحده و متحدانش از سال ۲۰۱۴ عملیاتی را علیه داعش در سوریه و عراق به راه انداختند. در همین حال، اقدامات ائتلاف مذکور در سوریه هرگز با مجوز رسمی دمشق نبوده است. ماه دسامبر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا خروج نظامیان کشورش را از سوریه اعلام کرد؛ اقدامی که هنوز محقق نشده است.

ایسنا

ارسال نظر