سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

مردانی: ریزش مو از عوارض ابتلا به کروناست

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: کهیر، جوش و ریزش مو از عوارض ابتلا به بیماری کروناست که با تغذیه مناسب درمان می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۹ - ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 30
کد خبر: ۶۸۷۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود مردانی عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا ، با اشاره به علائم و عوارض بیماری کرونا، اظهار کرد: در حال حاضر بیماری کرونا به طور کامل برای دانشمندان ناشناخته است و این ویروس منحوس هر لحظه با علائم و عوارض جدیدی بروز پیدا می‌کند.

 

او ادامه داد: امروزه زدن کهیر، جوش و حتی ریزش مو می‌تواند از عوارض ابتلای افراد به بیماری کرونا باشد که به مرور زمان بر طرف می‌شود.

 

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا با اشاره به اینکه افراد باید در هنگام ابتلا به بیماری کرونا از تغذیه مناسب برخوردار شوند، بیان کرد: براساس آخرین مطالعات انجام گرفته توسط دانشمندان بسیاری از عوارض کرونا مانند زدن جوش، کهیر و حتی ریزش مو با مصرف انواع ویتامین‌ها برطرف می‌شود.

 

مردانی تاکید کرد: در حال حاضر یکی از مسائل مهم در دوران قرنطینه پیشگیری از سوء تغذیه در بین افراد مبتلا به بیماری کرونا است، زیرا تغذیه سالم و مصرف مواد مغذی باعث می‌شود تا سطح ایمنی بدن افزایش یابد.

 

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: بهترین راه پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا زدن ماسک در هنگام خروج از منزل، عدم تردد غیر ضروری در سطح شهر و جلوگیری از حضور در اماکن شلوغ به ویژه مکان‌های مسقف است.

 

مردانی گفت: مردم باید با همکاری خوبشان چرخه انتقال بیماری کرونا را از بین ببرند تا این عارضه مهار و کنترل شود.

 

او افزود: افراد مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای و سالمندان باید بیش از سایرین از خود مراقبت کنند تا بیماری کرونا بر آن‌ها چیره نشده و سلامتی شان به خطر نیفتد.

 

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا یادآوری کرد: افرادی که مشکوک به بیماری کرونا هستند باید در قرنطینه به سر ببرند و از حضور در اجتماعات خودداری کنند، زیرا این کار جلوی انتقال ویروس کرونا را می‌گیرد.
منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار