خبر مهم نماینده مجلس درباره قانون جدید مهریه؛ مجازات برای این مردان که طلاق می‌خواهند ارتقای رتبه معلمان مدارس محروم، روستایی و استثنایی از مهر امسال پای دادستانی به کلیپ غیراخلاقی بازیکن ملوان کشیده شد/ تشکیل پرونده قضایی چین ویزای جدیدی برای جذب نخبگان فناوری جهان معرفی کرد نارضایتی وزیر آموزش و پرورش از وضعیت سرانه آموزشی در این استان مشخصات دوربین گلکسی S26 و S26 پلاس سامسونگ + ظرفیت باتری جزییات تعطیلی مدارس استان تهران فردا سه شنبه ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۴ شاخص آلودگی هوا تهران امروز دوشنبه ۱۹ آبان فروش طرح ترافیک به مدت ۴۸ ساعت در پایتخت ممنوع شد کارکنان دارای بیماری زمینه‌ای در۱۰شهرستان تهران می‌توانند دورکاری کنند مدارس و ادارات تهران فردا دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ نحوه امتیازدهی در آیین‌نامه جدید رتبه بندی معلمان تذکر نماینده مجلس در خصوص وضعیت معلمان و آموزش و پرورش + فیلم اطلاعیه فوری تعطیلی مدارس برخی استان‌ها تا آخر هفته؛ آلودگی به مرز هشدار رسید بازداشت عضو شورای شهر دورود به اتهام دریافت رشوه قوه قضاییه اظهارات رسایی را تکذیب کرد؛ دادستان برکنار شده هیچ سمتی در دستگاه قضایی ندارد

هشدار نسبت به موج خطرناک زمستانه کرونا و دورهمی‌های شب یلدا

رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: مردم نباید از این نکته غافل بشوند که موج خطرناک کرونا در اوج گرما و سرما در جنوب کرمان شیوع پیدا می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 01
کد خبر: ۶۸۸۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر "اصغر مکارم" در گفتگو با ایسنا نسبت به موج زمستانه کرونا هشدار داد و گفت: جنوب کرمان به دلیل شرایط آب و هوایی هنوز در موج دوم کرونا است و آمار مبتلایان و فوتی ها‌ی ناشی از کووید ۱۹ نسبت به شهرستان‌های سردسیری استان پایین است.

 

وی وضعیت جنوب کرمان را از نظر پیک بیماری متاثر از تردد‌ها و دورهمی‌ها تا حدودی قابل قبول عنوان کرد و افزود: در حال حاضر وضعیت کرونا در جنوب کرمان سیر نزولی دارد و اگر مردم رعایت نکنند با ورود به موج سوم روز‌های سختی را در پیش خواهیم داشت.

 

مکارم اوج گرما و سرما را موج خطرناک کرونا در جنوب کرمان اعلام کرد و گفت: با توجه به اینکه در اوج گرما و سرما مردم در فضای بسته هستند و تهویه هوا کمتر صورت می‌گیرد لذا جنوب کرمان در این فصل درگیری بیشتری خواهد داشت.

 

وی ماه‌های آینده را با توجه به کاهش دمای هوا شروع موج سوم در جنوب کرمان عنوان کرد و گفت: ماه‌های آذر، دی و بهمن اوج موج سوم بیماری کووید ۱۹ است لذا رعایت هشدار‌های بهداشتی همچنان توصیه می‌شود.

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت عبور موفقیت آمیز از موج سوم کرونا را مستلزم همراهی مردم و اصناف دانست و اظهار کرد: اگر مردم به خیال اینکه با اعمال محدودیت‌های فعلی از موج سوم گذر کردیم، باشند حتما با مشکلات جدی در آینده نه چندان دور روبرو خواهیم شد.

 

وی بهترین راه پیشگیری را رعایت پروتکل‌های بهداشتی دانست و گفت: با کمترین بی توجهی همه زحمات کادر بهداشت و درمان زیر سوال خواهد رفت و هیچ تلاشی به صورت یک طرفه اثر بخش نخواهند بود.

 

مکارم با انتقاد از نحوه توزیع مرغ طی روز‌های اخیر گفت: انتظار است در چنین شرایطی ستاد تنظیم بازار از توزیع اقلامی که زمینه تجمع را ایجاد می‌کنند خودداری نماید.

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت همچنین به دورهمی‌های شب یلدا نیز اشاره کرد و گفت: رسانه‌ها باید از هم اکنون در مورد شب نشینی‌ها بخصوص دورهمی‌های شب یلدا همگام با کادر بهداشت و درمان اطلاع رسانی کنند تا اینکه با کمترین آمار مبتلایان از موج سوم نیز عبور کنیم.

 

وی در پایان از اقدام ستاد کرونای شهرستان جیرفت در برخورد با هر گونه تجمع از جمله نحوه توزیع کالا‌های تنظیم بازار و نفت سفید تقدیر کرد.
منبع: ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار