پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

صدور دستور واکسیناسیون گسترده در روسیه

صدور دستور واکسیناسیون گسترده در روسیه رئیس جمهور روسیه دستور واکسیناسیون سراسری ضد کرونا در این کشور را صادر کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 02
کد خبر: ۶۹۰۵۵

«ولادیمیر پوتین» دستور واکسیناسیون گسترده ضد کرونا در روسیه از هفته آینده را صادر کرد.

رئیس جمهور روسیه به مقامات بهداشتی این کشور دستور داده تا واکسیناسیون گسترده ضد کرونا را از هفته آینده آغاز کنند.

پوتین خطاب به «تاتیانا گولیکووا»، معاون نخست وزیر روسیه گفته است «شما از هفته آینده به من گزارش نخواهید داد، اما واکسیناسیون گسترده را آغاز می‌کنید.»

لحظاتی بعد از این دستور پوتین، «میخائیل موراشکو»، وزیر بهداشت روسیه اعلام کرد که پیش از این ۱۰۰ هزار نفر در این کشور در برابر ویروس کرونا واکسینه شده‌اند و روسیه واکسن اسپوتنیک ۵ را به سازمان ملل ارائه داده است.

«سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه، نیز روز جمعه گذشته اعلام کرد که روند واکسیناسیون بیش از ۴۰۰ هزار سرباز این کشور برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا آغاز شده است.

او در نشست شورای اداره نظامی روسیه گفت: واکسیناسیون نیرو‌های مسلح روسیه علیه ویروس کرونا آغاز شده و قرار است بیش از ۴۰۰ هزار سرباز واکسن دریافت کنند و این تصمیم به دستور «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه، اجرایی شده است.

شویگو افزود: بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ سرباز تاکنون واکسن دریافت کرده اند و تا پایان سال تعداد سربازان واکسینه شده به ۸۰ هزار نفر می‌رسد.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار