اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

مجوز استفاده از واکسن کرونا مدرنا در انگلیس صادر شد

مجوز استفاده از واکسن کرونا مدرنا در انگلیس صادر شد آژانس تنظیم مقررات محصولات دارویی و بهداشتی انگلیس، امروز جمعه مجوز استفاده از واکسن آمریکایی مُدرنا در این کشور را که به دلیل شیوع افسارگسیخته ویروس کرونا در قرنطینه سراسری قرار دارد؛ تائید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۲ - ۱۹ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 08
کد خبر: ۷۳۳۵۴

به گزارش راهبرد معاصر وزارت بهداشت انگلیس با اعلام این خبر افزود: علاوه بر ۷ میلیون واحدی که از این واکسن سفارش داده بود، امروز ۱۰ میلیون واحد دیگر سفارش داد. با این حال بعید است که این محموله قبل از فروردین دریافت شود.

 

این دومین واکسن کووید-۱۹ است که با ۹۴ درصد اثر بخشی، پس از واکسن های فایزر بیونتک و آکسفورد مجوز استفاده در انگلیس را دریافت کرده است. انگلیس تاکنون ۱۰۰ میلیون واحد واکسن آکسفورد و ۴۰ میلیون واحد واکسن فایزر بیونتک خریداری کرده است. بهای واکسن «مُدرنا» نسبت به دیگر واکسن‌ها بیشتر است.

 

«مت هنکاک» وزیر بهداشت انگلیس که با بحران شیوع انفجار گونه ویروس کرونا در کشور، اشباع ظرفیت بیمارستان‌ها و کمبود ذخایر واکسن کرونا مواجه است در توئیتی به استقبال این خبر رفت و از «مدرنا» به عنوان سلاح دیگری برای از پا درآوردن کرونا یاد کرد. او با این وجود پیش‌بینی کرد که واکسن‌های جدید تا قبل از بهار آینده قابل دسترسی نباشد.

 

این تاخیر از آن جهت است که «مدرنا» یک شرکت آمریکایی است و فرآیند آماده سازی شرکت‌های اروپایی برای توزیع این واکسن چند ماهی زمان خواهد برد.

 

انگلیس واکسیناسیون گسترده کرونا را ۱۸ آذر ماه آغاز کرد و آن را روز پیروزی (V-Day) نامید. بنا بر اعلام دولت انگلیس، افراد مسن، ساکنان خانه‌های سالمندان و کارکنان بهداشت و مراقبت در اولویت دریافت واکسن قرار دارند.

 

بوریس جانسون دیروز پنجشنبه اعلام کرد که تاکنون ۱.۲۶ میلیون نفر در انگلیس، ۱۱۳ هزار نفر در اسکاتلند، ۴۹ هزار نفر در ولز و ۴۶ هزار نفر در ایرلند شمالی واکسن کرونا دریافت کرده‌اند. با این حال ذخیره واکسن کرونا تا دریافت محموله‌های جدید ته کشیده و تزریق واحد دوم داوطلبان با تاخیر مواجه شده است.

 

دولت برای سرپوش گذاشتن روی این مساله راهبرد عملیات واکسیناسیون کرونا در این کشور را تغییر داده است. به این ترتیب که با طولانی کردن فاصله تزریق واحد دوم واکسن کرونا به یک داوطلب ادعا کرده که افراد بیشتری واکسن را دریافت می‌کنند.

 

طبق جدول زمان بندی قرار بود که دومین واحد واکسن کرونا ۲۱ روز بعد از دریافت اولین واحد تزریق شود. این حالیست که تاکنون نوبت دوم هزاران داوطلبی که اولین واحد واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند به تاخیر افتاده و این مساله با اعتراض نهادهای بهداشتی و افکار عمومی رو برو شده است.

 

ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار