رایزنی سفیر ایران در لبنان با نبیه بری پزشکیان در پاسخ به تماس تلفنی اردوغان: امیدوارم به‌زودی فرصتی برای دیدار و گفت‌و‌گو درباره تقویت روابط دو کشور فراهم شود تجمع گسترده مخالفان اردوغان در استانبول العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود

صدور دستور واکسیناسیون گسترده در روسیه

رئیس جمهور روسیه دستور واکسیناسیون سراسری ضد کرونا در این کشور را صادر کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 02
کد خبر: ۶۹۰۵۵

«ولادیمیر پوتین» دستور واکسیناسیون گسترده ضد کرونا در روسیه از هفته آینده را صادر کرد.

رئیس جمهور روسیه به مقامات بهداشتی این کشور دستور داده تا واکسیناسیون گسترده ضد کرونا را از هفته آینده آغاز کنند.

پوتین خطاب به «تاتیانا گولیکووا»، معاون نخست وزیر روسیه گفته است «شما از هفته آینده به من گزارش نخواهید داد، اما واکسیناسیون گسترده را آغاز می‌کنید.»

لحظاتی بعد از این دستور پوتین، «میخائیل موراشکو»، وزیر بهداشت روسیه اعلام کرد که پیش از این ۱۰۰ هزار نفر در این کشور در برابر ویروس کرونا واکسینه شده‌اند و روسیه واکسن اسپوتنیک ۵ را به سازمان ملل ارائه داده است.

«سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه، نیز روز جمعه گذشته اعلام کرد که روند واکسیناسیون بیش از ۴۰۰ هزار سرباز این کشور برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا آغاز شده است.

او در نشست شورای اداره نظامی روسیه گفت: واکسیناسیون نیرو‌های مسلح روسیه علیه ویروس کرونا آغاز شده و قرار است بیش از ۴۰۰ هزار سرباز واکسن دریافت کنند و این تصمیم به دستور «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه، اجرایی شده است.

شویگو افزود: بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ سرباز تاکنون واکسن دریافت کرده اند و تا پایان سال تعداد سربازان واکسینه شده به ۸۰ هزار نفر می‌رسد.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار