دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۹/ تعداد مبتلایان کرونا در کشور از یک میلیون نفر گذشت

دکتر سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۹ را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۶ - ۱۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 03
کد خبر: ۶۹۱۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۹ توسط دکتر سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد. بالابودن آمار کرونا در کشور نشان می‌دهد که هنوز عده‌ای پروتکل‌های بهداشتی را به درستی رعایت نمی‌کنند و همین سبب بالا رفتن آمار ابتلا به کرونا در ایران می‌شود به طوری که در ۲۴ ساعت گذشته  ۳۵۸ هموطن دیگر جان خود را از دست دادند. البته محدودیت‌های شدید کرونایی که در دو هفته اول آذرماه اعمال شد توانست شیب تند ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در کشور را کم کند، اما متاسفانه هنوز آمار بالاست. آخرین آمار کرونا در پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۹ را در ادامه خبر راهبرد معاصر بخوانید.

 

آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۹

 

جان باختن ۳۵۸ هموطن دیگر

سخنگوی وزارت بهداشت از جان باختن ۳۵۸ هموطن دیگر خبر داد.

 

 سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز ۱۳ آذر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۳ هزار و ۹۲۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند که یک هزار و ۹۲۱ نفر از آنها بستری هستند.

 

وی افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و سه هزار و ۴۹۴ نفر رسید.

 

لاری گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۵۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۴۹ هزار و ۳۴۸ نفر رسید.

 

وی عنوان کرد: خوشبختانه تا کنون ۶۹۹ هزار و ۳۱۵ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده‌اند. ۵۸۲۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

 

وضعیت کرونا در شهرهای نارنجی و قرمز

سخنگوی وزارت بهداشت تصریح کرد: تا کنون ۶ میلیون و ۲۵۶ هزار و ۷۱۵ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است. در حال حاضر ۶۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۲۷۸ شهرستان نارنجی و ۱۰۶ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.

ارسال نظر
آخرین اخبار