روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد
ظریف در قم:

سفرم به قم ربطی به FATF ندارد

وزیر امور خارجه ایران، سفر روحانی به عراق را موفقیت‌آمیز و ارزشمند دانست و گفت: برای ارائه گزارش این سفر به مراجع تقلید به قم آمدم و دیدار من ارتباطی با FATF ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 18
کد خبر: ۶۹۵۲
به گزارش  راهبرد معاصر ، محمدجواد ظریف پیش از ظهر دوشنبه در حاشیه دیدار با حجت‌الاسلام سید جواد شهرستانی نماینده آیت‌الله العظمی سیستانی در ایران در جمع خبرنگاران سفر اخیر رئیس جمهور به عراق را سفر موفقیت آمیز و ارزشمند اعلام کرد.

وی گفت: در این سفر گره‌های بسیاری که بین روابط ایران و عراق بود گشوده شد و بنده امروز به قم آمدم تا دستاوردهای این سفر را خدمت مراجع عظام و علمای محترم بیان کنم.

وزیر امور خارجه ایران صدور ویزای رایگان، اتصال راه آهن شلمچه به بصره و لایروبی اروند رود را از جمله دستاوردهای این سفر مهم برشمرد.

وی افزود: حدود ۳۱ سال بود که به دنبال لایروبی اروند بودیم که خوشبختانه به نتیجه رسید و به زودی اقدامات در این زمینه انجام می‌شود.

ظریف بیان کرد: سفر من به قم برای ارائه گزارش سفر رئیس جمهور به عراق و گزارش آخرین تحولات سیاسی و دیپلماسی است و به موضوع FATF مربوط نمی‌شود.

وی تصریح کرد: دو کنوانسیون از FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام در حال بررسی است و اعضای مجمع بر اساس مصالح کشور در این خصوص تصمیم می‌گیرند.

گفتنی است دیدار با مراجع تقلید، زیارت حرم حضرت معصومه (س) و شرکت در شورای اداری استان قم از برنامه سفر وزیر امور خارجه به قم است.
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار