سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

توافق اسرائیل و امارات برای عرضه کالا

توافق اسرائیل و امارات برای عرضه کالا پس از مخالفت بحرین با واردات محصولات شهرک های یهودی نشین در کرانه باختری و جولان سوریه، امارات با واردات محصولات این شهرک ها با رژیم صهیونیستی به توافق رسید.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۱۸ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 08
کد خبر: ۶۹۶۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از سایت شبکه i24، یوسی دغان، رئیس شورای شهرک های اسرائیلی در شمال کرانه باختری توافق نامه ای را با شرکت "فام" امارات در دبی به امضا رساند که به موجب آن محصولاتی از قبیل کشمش، عسل، روغن و آرد از تولیدات شرکت های موجود در این شهرک ها به امارات صادر خواهد شد.

 

دغان این توافق را تاریخی خواند. فیصل علی موسی، مدیر شرکت فام امارات هم گفت، انجام این توافق یک سال پیش یک رویا بود و کسی باور نمی کرد که عملی شود. این توافق تنها شروعی برای همکاری میان دو طرف است.

 

این اولین توافقنامه ای است که میان شرکت های اماراتی و شرکت های اسرائیلی در کرانه باختری امضا می شود. این اقدام تنها دو هفته پس از اعلام مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا صورت می گیرد که گفته بود، کشورش میان تولیدات شهرک های اسرائیلی و محصولات تولیدی در اراضی اشغالی تمایزی قائل نیست.

 

پامپئو ضمن بازدید از کارخانه ساخت مشروبات الکلی گفته بود: آمریکا محصولات تولیدی در شهرک های یهودی نشین کرانه باختری را جزو محصولات اسرائیلی قلمداد می کند. از کلیه تولیدکنندگان مناطقی که اسرائیل کنترل آنها را در دست دارد درخواست خواهد شد، کالاهایی که به آمریکا صادر می کنند برچسب ساخت اسرائیل داشته باشند.

 

همچنین این توافق زمانی انجام می شود که کمپین بین المللی تحریم به دنبال تحریم محصولات شهرک های یهودی نشین است که به شکل غیر قانونی بر اراضی فلسطینی ایجاد شده است. اتحادیه اروپا تاکید کرده است که تولیدات این شهرک ها باید نشان خاصی عرضه شوند تا از سایر محصولات اسرائیلی متمایز شوند.

 

یک ماه قبل از امضای این توافقنامه دغان به همراه یک هیئت بازرگانی به دبی رفته و با نمایندگان شرکت های تولیدی و داخلی امارات دیدار کرد. این بخشی از اقدامات استراتژیکی است که دغان به همراه سایر مسوولان شهرک ها برای پیشبرد اقتصاد و صنعت شهرک های اسرائیلی انجام می دهد.

 

شبکه کان اسرائیل اعلام کرد، سرمایه شرکت فام امارات حدود سه میلیارد دلار بوده و جزء ۱۰۰ شرکت برتر در خاورمیانه است.

 

بحرین اخیرا اعلام کرده که کالاهایی را که در شهرک های اسرائیلی در کرانه باختری و جولان سوریه تولید شده اند، وارد نخواهد کرد./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار