گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

افشاگری از سفر جدید «بنیامین نتانیاهو» به امارات/ احتمال انحلال کنسنت رژیم صهیونیستی

رسانه‌های اسرائیلی فاش کردند که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حال برنامه‌ریزی برای سفر تاریخی به امارات متحده عربی تا ۲۳ دسامبر (۳ دی) است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۳ - ۲۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 10
کد خبر: ۶۹۹۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های اسرائیلی فاش کردند که « بنیامین نتانیاهو » نخست وزیر رژیم صهیونیستی در حال برنامه‌ریزی برای سفر تاریخی به امارات متحده عربی تا 23 دسامبر (3 دی) است که این امر نشان می‌دهد این تاریخ ممکن است با انحلال کنست رژیم صهیونیستی هم‌زمان باشد.

 

روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» نوشت که در صورت عدم تصویب بودجه کنست رژیم اسرائیل، تاریخ سفر نتانیاهو به امارات ممکن است هم‌زمان با انحلال کنست باشد.

روزنامه مذکور در گزارشی اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو در تلاش است اولین سفر خود به امارات را سفری تاریخی عنوان کند و این درحالی‌ است‌ که «بنی گانتس» رئیس حزب آبی-سفید مشغول امور سیاسی اسرائیل است.

 

یک مسئول در دفتر نخست وزیر رژیم اسرائیل به روزنامه هآرتص اعلام کرد که نتانیاهو قصد داشت هفته گذشته از امارات متحده عربی دیدار کند.

 

به گفته این مسئول، سرویس امنیتی عمومی اسرائیل (شاباک) زمان بیشتری را برای آماده سازی مقدماتی امنیتی مرتبط با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درخواست کرد و به همین دلیل این سفر به تعویق افتاد.

 

کنست رژیم صهیونیستی پیش‌نویس قانون انحلال کنست را با حمایت شریک ائتلاف آبی و سفید تصویب و آن را در بررسی اولیه برای رأی‌گیری مطرح کرد./ تسنیم

ارسال نظر