️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد

شمخانی:کشورهای منطقه از ایجاد کانون‌های جدید ناامن ساز و نگران کننده جلوگیری کنند

شمخانی:کشورهای منطقه از ایجاد کانون‌های جدید ناامن ساز و نگران کننده جلوگیری کنند دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار وزیر خارجه جمهوری آذربایجان تصریح کرد: کشورهای منطقه باید با حسن همجواری و اشتراک مساعی از ایجاد کانون‌های جدید ناامن ساز و نگران کننده جلوگیری کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۴ - ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 09
کد خبر: ۶۹۸۳۴

به گزارش راهبرد معاصر «جیحون بایراموف» وزیر خارجه جمهوری آذربایجان که به تهران سفر کرده، بعدازظهر امروز (چهارشنبه) با دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و درباره مسائل دوجانبه و آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی با او گفت‌وگو کرد.

در این دیدار شمخانی، از برقراری صلح بین دو کشور آذربایجان و ارمنستان و بازگشت بخش‌های اشغالی به سرزمین اصلی، آذربایجان ابراز خرسندی و برای دولت و ملت آذربایجان در مسیر رشد و توسعه آرزوی موفقیت کرد. 

شمخانی با بیان اینکه روابط تهران - باکو  باید به بالاترین سطح ممکن ارتقاء داده شود، تصریح کرد: اتمام پروژهای مشترک و اجرای توافقات فیمابین و شروع همکاری‌های جدید در حوزه‌های گوناگون نیازمند اهتمام جدی‌تر است. 

وی همچنین، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای مشارکت در بازسازی مناطق آزاد شده و آسیب دیده از جنگ را با توجه به تجارب و توانمندی‌های فنی و مهندسی اعلام کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی در بخش دیگری از سخنان خود با تبیین اقدامات شرارت آمیز مثلث جنگ افروز و تروریستی آمریکایی - صهیونیستی - داعشی،  حضور آنان در هر نقطه‌ای از جهان به ویژه منطقه غرب آسیا را خسارت بار و بحران آفرین و خروج آنان از منطقه را موجب ثبات و آرامش ذکر کرد و افزود: کشورهای منطقه باید با حسن همجواری و اشتراک مساعی از ایجاد کانون‌های جدید ناامن ساز و نگران کننده جلوگیری کنند.

شمخانی با اشاره به برخی فضا سازی‌هایی که از سوی رسانه‌های مشکوک با هدف بدبین کردن شهروندان دو کشور نسبت به یکدیگر صورت می‌پذیرد، خاطر نشان کرد: لازم است این گونه اقدامات غیر سازنده و تفرقه آفرین با جدیت و حساسیت بیشتری مورد توجه قرار گرفته و متوقف شود.

در این دیدار جیحون بایراموف وزیر خارجه جمهوری آذربایجان با تشکر از سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال بحران قره باغ از مواضع حکیمانه حضرت آیت الله خامنه‌ای در حمایت از پایان اشغالگری و بحران قدردانی کرد.

وی، با اشاره به عزم رهبران دو کشور بر توسعه و تحکیم روابط و همکاری‌ها بین تهران و باکو، آمادگی جمهوری آذربایجان را برای ارتقای سطح روابط در حوزه‌های گوناگون اعلام کرد.

وزیر خارجه جمهوری آذربایجان، با ابراز همدردی به خاطر شهادت دانشمند هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران شهید دکتر فخری زاده، این اقدام تروریستی را به شدت محکوم  کرد.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار