واژگونی خودروی زائران در محور امیدیه - ماهشهر ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت وقوع زلزله قدرتمند ۶.۱ ریشتری در ترکیه وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم
فرمانده ارتش تصریح کرد:

هراس رژیم صهیونیستی از دسترسی ایران به مرزهای زمینی سرزمینهای اشغالی

سرلشکر موسوی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی گفت: رژیم نامشروع صهیونیستی از عدم کارایی گنبد پنبه‌ای، سرخورده است و از دسترسی زمینی ایران به مناطق اشغالی هراسناک است،
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۲۴ آبان ۱۳۹۷ - 2018 November 15
کد خبر: ۶۹۹

به گزارش "راهبرد معاصر"؛ امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده ارتش در مراسم هفتمین سالگرد شهادت سردار شهید حسن طهرانی مقدم (پدر موشکی ایران) که در در حسینیه امام‌رضا(ع) فرماندهیهوافضایسپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد، به سخنرانی پرداخت.

فرمانده ارتش با اشاره به جمله معروف شهید طهرانی مقدم که وصیت کرده بود بر روی قبر او نوشته شود، اظهار داشت: من می‌گویم این مزار کسی است که اسرائیل را نابود خواهد کرد و در این تردیدی نیست؛ چون قرار نیست اراده انسان‌های بزرگ تا وقتی روی زمین راه می‌روند نافذ باشد؛ بلکه شهیدان زنده‌تر از زنده‌های ظاهری هستند.


سرلشکر موسوی افزود: علی‌رغم تنوع و گوناگونی تهدیدات، به خواست خدا، ایران عزیز مسیر پیشرفت را با سرعت بیشتر طی کرده و امروز در جایگاه تعیین‌کننده‌ای در منطقه ایستاده است.


وی شکست‌های متعدد رژیم صهیونیستی از جمله در جنگ ۳۳ روزه و ناکامی اخیر و نیز اضمحلال گروه‌های تروریستی را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: این‌ واقعیات در کنار تداوم مقاومت، نشانه شکل‌گیری ژئوپولتیک مقاومت و سرخوردگی و ناکامی دشمنان نظام و ملت ایران است.


فرمانده ارتش با بیان اینکه امروز می‌توانیم ادعا کنیم اصل سلطه و هژمونی آمریکا در غرب آسیا به سر آمده، تصریح کرد: در مقابل، عصر پیشگامی جمهوری اسلامی فرا رسیده است.


سرلشکر موسوی ادامه داد: منطقه غرب آسیا تبدیل به عرصه شکست‌های بزرگ آمریکای جنایت‌کار شده است؛ این‌ها تنها بخشی از شجره طیبه شهداست؛ البته این پایان کار نیست؛ در میانه راه هستیم.


فرمانده ارتش به راهبرد مداخله آمریکا در منطقه از راه دور اشاره کرد و افزود: برخی از کشورها با دولت‌های قرون وسطایی خود و رفتار مولد خشونت و جنگ در یمن؛ همچنین حمایت از تروریست‌ها در منطقه، از یک سو به دنبال انحراف مردم منطقه از مشروعیت خود هستند و از طرفی رویاهای جاه‌طلبانهصدامک‌ها را دنبال می‌کنند.


سرلشکر موسوی با بیان اینکه رژیم نامشروع صهیونیستی از عدم کارایی گنبد پنبه‌ای، سرخورده است و از دسترسی زمینی ایران به مناطق اشغالی هراسناک است، تصریح کرد: حرکت ما برای تحقق آرمان‌های والای انقلاب و اندیشه‌های حضرت امام(ره) و رهبر معظّم انقلاب و ایجاد تمدن اسلامی هر روز شتاب بیشتریمی‌گیرد

ارسال نظر
آخرین اخبار