کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

نتانیاهو:ایران کشور قلدر در منطقه است/ عمان گزینه بعدی سازش است

نتانیاهو:ایران کشور قلدر در منطقه است/ عمان گزینه بعدی سازش است نخست وزیر رژیم صهیونیستی در دیدار با مشاور امنیت ملی کاخ سفید از لفاظی علیه ایران و تداوم همکاری با ایالات متحده سخن گفت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۷ - ۲۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 13
کد خبر: ۷۰۳۳۶

به گزارش راهبرد معاصر نخست وزیر رژیم صهیونیستی در دیدار با یک مقام ارشد آمریکایی به لفاظی علیه ایران پرداخت.

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی عصر یکشنبه به وقت تهران در دیدار با «رابرت اوبراین» مشاور امنیت ملی کاخ سفید مدعی شد که ایران کشور قلدر در منطقه است  و اگر جلوی آن گرفته نشود، به یک کشور قدر بین‌المللی مبدل می‌شود. نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس در دیدار با اوبراین از تداوم همکاری با آمریکا سخن گفت.

طی هفته‌های گذشته، سفر مقامات آمریکایی از جمله «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه این کشور به فلسطین اشغالی این بحث را مطرح کرد که دولت فعلی آمریکا در تلاش است در ماه‌های باقی‌مانده تا جایی که می‌تواند برنامه‌های خود را در این سرزمین پیش ببرد.

نتانیاهو در دیدار با مقام ارشد کاخ سفید  به مدح سیاست فشار حداکثری «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا علیه ایران پرداخت. وی در بخشی از سخنان خود گفت، تا زمانی که رژیم ایران خواستار نابودی اسرائیل و در تلاش  برای دستیابی به سلاح‌ هسته‌ای نباید با حالت  عادی با این کشور رفتار شود.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در دیدار با اوبراین همچنین  خواستار مقابله با برنامه موشکی ایران شد.

روزنامه «یدیعوت آحارونوت» روز یکشنبه در زمینه سفر مقام ارشد کاخ سفید به فلسطین اشغالی نوشت که اوبراین و نتانیاهو درباره تحریم‌های ایالات متحده علیه ایران و احتمال اعلام تمایل تعداد بیشتری از کشورها برای عادی‌سازی روابطشان با اسرائیل صحبت خواهند کرد.

این رسانه صهیونیستی همچنین به نقل از «منابع مطلع» در تل‌آویو مدعی شد  تا قبل از پایان دولت ترامپ از قدرت، حدقل دو کشور دیگر به فهرست کشورهایی که تاکنون روابطشان با رژیم صهیونیستی را عادی‌سازی کردند افزوده خواهد شد.

این روزنامه چاپ فلسطین اشغالی مدعی شد عمان کشور بعدی است که عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی انجام خواهد گرفت.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار