عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند

گانتس: کاخ سفید ما را از توافق با مغرب خبردار کرد

گانتس: کاخ سفید ما را از توافق با مغرب خبردار کرد وزرای جنگ و خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کردند، نه از طریق نتانیاهو بلکه توسط کاخ سفید از تماس ها و توافق برای عادی‌سازی روابط با مراکش آگاه کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۲۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 13
کد خبر: ۷۰۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از  خبرگزاری فلسطینی سما، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مثل توافق‌های سابق در ماه‌های اخیر با امارات، بحرین و سودان، شرکایش را از توافق با مراکش باخبر نکرده بود.

 

بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و نخست‌وزیر جایگزین اعلام کرد: کاخ سفید چند هفته پیش درباره تماس‌ها با مراکش به من و گابی اشکنازی، وزیر خارجه خبر داد. قبل از اعلام توافق نهایی از سوی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، نیز، کاخ سفید ما را در جریان توافق گذاشت.

 

گانتس از این توافق استقبال کرد و گفت: این فرصتی برای تحکیم روابط و شراکت تاریخی مفید میان مردم مراکش و اسرائیل است.

 

وی گفت: این گام مهمی است که منافع امنیتی و اقتصادی دو طرف را تقویت خواهد کرد. از دولت آمریکا که برای تقویت امنیت اسرائیل و ثبات آن در منطقه تلاش زیادی می‌کند، تشکر می‌کنم.

 

گابی اشکنازی نیز گفت: این اخبار مسرت‌بخش را تبریک می‌گوییم. این روز "بزرگ" دیگری برای دیپلماسی اسرائیل است. عادی‌سازی روابط گام مهم و ضروری در چارچوب توافق‌های "آبراهام" است که عمق روابط دوستی میان دو طرف را نشان می‌دهد.

 

وی گفت:، از کشورهای دیگر می‌خواهم به این توافق‌ها بپیوندند. همچنین به محمد ششم، پادشاه مراکش به دلیل این تصمیم "جسورانه" تبریک می‌گویم./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار