اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

واکنش یمن به عادی سازی روابط عربستان و اسرائیل/هر گونه عادی سازی محکوم و مردود است

واکنش یمن به عادی سازی روابط عربستان و اسرائیل/هر گونه عادی سازی محکوم و مردود است رئیس هیئت مذاکره‌کننده صنعاء، در واکنش به اظهارات مشاور ترامپ در باره حتمی‌ بودن عادی‌سازی روابط تل‌آویو و ریاض گفت، عربستان سعودی از جهان اسلام و مسائل آن فاصله گرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۲۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 10
کد خبر: ۶۹۹۹۲

به گزارش راهبرد معاصر «محمد عبدالسلام» رئیس هیأت مذاکره‌کننده دولت نجات ملی یمن (دولت صنعاء)، به سخنان داماد و مشاور رئیس جمهور آمریکا درباره احتمال عادی‌سازی روابط عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.

او در حساب توییتری خود نوشت: «سکوت عربستان سعودی در برابر اظهارات کوشنر درباره عادی‌سازی حتمی این کشور با اسرائیل دلیلی است بر میزان و سطح جدایی پادشاهی عربستان سعودی از امت اسلام و مسائل مقدس آن و در رأس آن مسئله فلسطین».

عبدالسلام در توییتی دیگر نوشت: «هرگونه عادی‌سازی روابط چه از نوع شرقی باشد یا از نوع غربی، محکوم و مردود است و هیچ دلیلی نمی‌تواند برای هر دولتی که مدعی است اسلامی و عربی است، برقراری روابط با رژیم اشغالگر را توجیه کند».

جرد کوشنر، داماد و مشاور ترامپ بعد از اعلام خبر عادی‌سازی روابط بین مغرب و رژیم صهیونیستی بر سر عادی‌سازی روابط گفت که عادی ‌سازی بین این رژیم و عربستان سعودی «اجتناب ناپذیر» است.

او گفت که اکنون فقط مسئله زمان مطرح است و دیر یا زود روابط آنها با یکدیگر عادی خواهد شد (جزئیات بیشتر).

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا ساعتی پیش در حساب توییتری خود نوشت: «امروز یک گشایش تاریخی دیگر اتفاق افتاد. دو دوست بزرگ ما، اسرائیل و پادشاهی مغرب بر سر برقراری روابط کامل دیپلماتیک توافق کرده‌اند- این پیشرفتی بزرگ در راستای صلح در خاورمیانه است».

رئیس جمهور آمریکا در توییتی نیز نوشت که حاکمیت مغرب بر منطقه صحرای غربی را به رسمیت شناخته است. او در این خصوص نوشت: «مغرب در سال ۱۷۷۷ ایالات متحده آمریکا را به رسمیت شناخت و بهتر است که ما حاکمیت مغرب بر صحرای غربی را به رسمیت بشناسیم».

یک مقام ارشد آمریکا نیز به دنبال اعلام این توافق، گفت که ترامپ و محمد ششم، پادشاه مغرب تلفنی گفت‌وگو کردند. مغرب بعد از اردن، مصر، امارات، بحرین و سودان، ششمین کشور عربی است که با رژیم صهیونیستی روابط خود عادی‌سازی می‌کند. امارات، بحرین و سودان طی ماه‌های گذشته با وساطت آمریکا با رژیم اسرائیل روابط خود را عادی‌سازی کرده‌اند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار