بیانیه ضد ایرانی غربی‌ها در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سردار نائینی: محاسبات دشمن درباره قدرت ایران اشتباه بود شهادت دو تن از پاسداران/ سپاه قدس اطلاعیه داد راه حل پزشکیان برای عبور از تهدیدات دشمن/خوابی که برایمان دیده‌اند بیانیه مشترک ایران و 7 کشور دیگر در آژانس اتمی سرلشکر موسوی: بسیج مهیای پاسخ به نیاز‌های مردم و کشور است پزشکیان: بسیاری از مشکلات کشور قابل حل است/ انتخابی برای انتقال پایتخت نداریم دکتر پزشکیان وارد استان قزوین شد پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ابلاغ دستورالعمل بازنشستگی مادران با ۲۰ سال سابقه خدمت جزئیات طرح جدید پیش نویس نیرو‌های شرکتی فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان

پاسخ زنگنه به انتقادات نسبت به پیش بینی فروش ۲.۳ میلیون بشکه نفت در بودجه 1400

وزیر نفت انتقادات نسبت به تعیین میزان ۲.۳ میلیون بشکه نفت در لایحه بودجه ۱۴۰۰ پاسخ داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۲۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 13
کد خبر: ۷۰۳۱۳

به گزارش راهبرد معاصر  بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت با اشاره به انتقادات مجلس شورای اسلامی نسبت به تعیین 2.3 میلیون بشکه نفت در روز با توجه به مشکلات حوزه صادرات و تحریم‌ها و میزان فروش در سال جاری گفت: انتقاد نمایندگان نسبت به میزان تعیین شده، نیست بلکه آنها نگران این موضوع هستند که در صورت برداشته نشدن تحریم‌ها دولت چه اقدامی می‌خواهد انجام دهد.

وی ادامه داد: ما در صورت عدم رفع تحریم‌ها به روند عادی کار خود طبق گذشته ادامه خواهیم داد، البته در لایحه بودجه سال 1400 پیش‌بینی شده که اگر میزان فروش 2.3 میلیون بشکه نفت در روز تحقق پیدا نکرد، چه کاری انجام دهیم. 

وزیر نفت تاکید کرد:‌ من در جلسه کمیسیون برنامه، بودجه  محاسبات مجلس حضور یافته و به سوالات نمایندگان در این مورد پاسخ و مبنای تعیین رقم 2 میلیون و سیصد هزار بشکه نفت در روز را تشریح و اعلام کردم، چه پیش نیازهایی وجود دارد و کل تولید و میزان مصرف داخلی و صادرات چقدر است. 

زنگنه گفت: هزینه‌ها در لایحه بودجه 1400 نسبت به میزان تحقق درآمدهای نفتی تعیین شده است.

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه چرا رئیس جمهور با وجود مخالفت مجلس شورای اسلامی با تصمیم آقای روحانی برای فروش نفت در داخل به مردم، این موضوع را در لایحه بودجه 1400 قرار داده است، گفت: رئیس جمهور بحث فروش نفت به مردم در داخل کشور را از طریق لایحه بودجه به مجلس ارائه کرده است تا در صورت تصویب بتواند اجازه فروش آن را داشته باشد و میزان آن هم براساس همان 2.3 میلیون بشکه نفت تعیین شده است.

وزیر نفت با اشاره به مخالفت قبلی مجلس با تصویب این موضوع در جلسه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی حق تصمیم‌گیری را دارد، ما هم با نمایندگان صحبت و تعامل خواهیم کرد، بحث بررسی بودجه در پارلمان کار یک یا دو روز نیست و ما تلاش می‌کنیم تا درباره این مسائل به یک نظر اجماعی برسیم.

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار