به گزارش راهبرد معاصر؛ براساس آخرین اطلاعات شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوا در ایستگاههای پیروزی (منطقه ۱۳)، تربیت مدرس (منطقه ۶)، شادآباد منطقه (۱۸)، شریف (منطقه ۲)، شهرداری (منطقه ۱۰) شهرداری منطقه ۱۱، شهرداری منطقه ۲۱ و پارک رازی (منطقه ۱۱) ناسالم برای همه افراد گزارش شده است.
علاوه بر اینها کیفیت هوا در ایستگاههای پارک سلامت (منطقه ۱۷)، پارک شکوفه (منطقه ۱۴)، پارک قائم (منطقه ۱۸)، دانشگاه تهران (منطقه ۶) و فرمانداری شهر ری (منطقه ۲۰) در شرایط ناسالم برای همه افراد قرار دارد.
درحالی کیفیت هوای تهران در ۱۳ ایستگاه سنجش کیفیت هوا در شرایط ناسالم برای همه قرار دارد که روز گذشته (۲۳ آبان) کیفیت هوا تنها در شش ایستگاه سنجش هوت بیانگر هوای ناسالم برای همه افراد بود.
بر اساس این گزارش در ۱۰ ایستگاه سنجش کیفیت هوا در مناطق مختلف تهران - از جمله ایستگاه اقدسیه (منطقه ۱)، شهرداری منطقه ۲، شهرداری منطقه ۱۹، مسعودیه (منطقه ۱۵)، میدان فتح (منطقه ۹) - هوای ناسالم برای گروههای حساس هستند.
هوای ناسالم برای گروههای حساس در ایستگاههای پاسداران (منطقه ۳)، دانشگاه شهید بهشتی (منطقه ۱)، ژئوفیزیک (منطقه ۶)، شهرداری منطقه ۱۵ و شهرک چشمه (منطقه ۲۲) نیز گزارش شده است.
در این بین کیفیت هوا در ایستگاههای پونک، شهرداری منطقه ۴، گلبرگ (منطقه ۸) و ستاد بحران (منطقه ۷) در شرایط قابل قبول است.
بر اساس پیشبینیهای سازمان هواشناسی آلودگی هوا در کلانشهرها از جمله تهران تا دو روز آینده کماکان ادامه دارد. از اینرو توصیه میشود که افراد از ترددهای غیرضروری خودداری کنند همچنین لازم است که مبتلایان به بیماریهای قلبی یا ریوی، سالمندان، کودکان و زنان باردار فعالیتهای طولانی یا سنگین خارج از منزل خود را کاهش دهند.
شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیمبندی میشود. بر اساس این تقسیمبندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا "پاک"، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا "قابل قبول (سالم) یا متوسط"، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا "ناسالم برای گروههای حساس"، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا "ناسالم برای همه گروهها"، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا "بسیار ناسالم" و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا "خطرناک" است./ ایسنا