افتتاح خط تولید دارو ضد کرونا رمدسیویر در ساوه/نمکی: واکسن ایرانی کرونا قطعا تولید خواهد شد-راهبرد معاصر
راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور

افتتاح خط تولید دارو ضد کرونا رمدسیویر در ساوه/نمکی: واکسن ایرانی کرونا قطعا تولید خواهد شد

خط تولید داروی ضدکرونای «رمدسیویر» توسط وزیر بهداشت به صورت ویدیوکنفرانس در ساوه افتتاح شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۶ - ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 15
کد خبر: ۷۰۵۷۳

به گزارش راهبرد معاصر صبح امروز و در دوازدهمین آیین پویش «ره سلامت» 9 پروژه سلامتی، پژوهشی و فناوری با حضور ویدئوکنفرانسی وزیر بهداشت درمان و آموزش کشور در هفت دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی کشور افتتاح شد.

افتتاح خط تولید داروی رمدسیویر در شرکت روناک دارو واقع در شهرصنعتی کاوه شهرستان ساوه که بعنوان داروی ضدویروسی درمان کرونا شناخته می‌شود، از مهمترین پروژه هایی بود که امروز به بهره‌برداری رسید.

نمکی: واکسن ایرانی کرونا قطعا تولید خواهد شد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور یکی از دغدغه‌های وزارت بهداشت را تولید داروهای نیاز مردم در داخل دانست و گفت: شرکت‌های دانش بنیان و تولیدکننده‌های داخلی کمک‌های قابل توجهی در این زمینه کردند که یکی از آنها همین راه اندازی خط تولید داروی رمدسیویر در ساوه است.

سعید نمکی افزود: در کشورهای دنیا این دارو را بعنوان داروی موثر درمان کرونا قلمداد نمی‌کنند اما معتقدیم حتی اگر بسیار کم هم تاثیر داشته باشد باید ظرفیت تولید آن در داخل فراهم باشد.

وی با تاکید بر اینکه مردم ایران نباید احساس کنند که دارو تنها برای کشورها خارج و مرفه فراهم است، گفت: مردم نباید در این زمینه احساس کمبودی کنند، لذا در بحث کرونا هم نگذاشته ایم چنین موضوعی در بین مردم احساس شود ضمن اینکه ادامه این تلاش‌ها قطعا به تولید واکسن داخلی کرونا نیز منجر خواهد شد.

وزیر بهداشت با اشاره به انجام اقدامات لازم برای صدور 8 مجوز برای تولید رمدسیویر برای شرکت‌های دارویی ادامه داد: روند صدور مجوز برای شرکت‌های دارویی و واردات داروهای تولید داخل به بازار باید تسریع یابد که در زمینه رمدسیویر، ساوه پیشتاز این موضوع بوده است.

نمکی بیان کرد: اولین وزیری هستم که از واردات داروهایی که در داخل تولید می‌شود جلوگیری کردم که البته این مقاومت ترکش‌هایی هم داشت؛ اما تجهیزات پزشکی و داروهایی که در داخل تولید شوند و رضایت مردم را در پی داشته باشد هرگز اجازه واردات نخواهیم داد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز در آیین رونمایی از این دارو دانشکده علوم پزشکی ساوه را پیشرو و رو به رشد دانست و گفت: شرکت روناک دارو به عنوان یکی از شرکت‌های دارویی دانش بنیان در ساوه که در زمینه طراحی و تولید داروهای استراتژیک فعالیت دارد موفق شده تمامی مراحل تولید این دارو در داخل را سپری و مجوز تولید آن را اخذ کند.

مصری با اشاره به دستیابی به فرمولاسیون تولید این دارو توسط این شرکت دانش بنیان افزود: در حال حاضر تولید انلود این دارو در این شرکت با روزانه 70 هزار ویال در حال انجام است.

وی با اشاره به نجات بیماران کرونایی و کاهش درد بیماران بدلیل استفاده از این دارو تصریح کرد: خوشبختانه با تلاش شرکت‌های دانش بنیان داخلی همزمان با آمریکا این دارو در ایران نیز وارد بازار مصرف شد و حتی زودتر از کشورهای اروپایی این دارو در ایران به مرحله مصرف رسید.

مصری با تاکید بر صرفه جویی 50 میلیون یورویی با تولید این دارو در داخل گفت: با وجود محدودیت های صادرات در محموله‌های کوچک به سه کشور ونزوئلا، عمان و عراق صادر شده و نیازهای داخلی را نیز تامین کرده است.

وی در ادامه به تلاش برای ایجاد پارک علم و فناوری در ساوه اشاره داشت و عنوان کرد: در حال حاضر 60 هکتار زمین طی توافقی با منابع طبیعی واگذار شده و در حال رایزنی با معاونت زیست و فناوری ریاست جمهوری برای ایجاد این  پارک هستیم تا شرکت‌های دارویی در بحث فناوری از رقابت عقب نمانند.

قائم مقام شرکت روناک دارو نیز گفت: این شرکت با هدف تولید محصولات دارویی خاص از سال 82 فعالیت خود را آغاز کرد و تاکنون موفق به تولید داروهایی شده است که  با یک پنجم قیمت داروهای خارجی روانه بازار می شود.

محمدعلی ملکی با اشاره به تولید داروی رمدسیور بیان کرد: با توجه به اینکه داروی رمدسیور تا 80 درصد در بهبود بیماران مبتلا به کرونا موثر بود ما تصمیم گرفتیم اقدام به تولید این محصول کنیم که با اتکا به پیش زمینه تکنولوژی تولید داروهای ضد ویروس در شرکت، بلافاصله در واحد تحقیق و توسعه بر روی تولید این محصول فعالیت ها را آغاز  و پس از سه ماه کار تحقیقاتی و مطالعاتی به فرمولاسیون تولید داروی رمدسیور رسیدیم و امروز موفق به رونمایی از این محصول به عنوان نخستین شرکت ایرانی تولید داروی رمدسیور شدیم.

به گفته وی با تولید این دارو  ایران بعد از آمریکا، چین، هندوستان چهارمین کشور تولید کننده این محصول شناخته شد.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار