هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد

اتهام محاربه برای شرور ورامین

اتهام محاربه برای شرور ورامین یکی از اشرار منطقه ورامین که در یک دوئل عشقی رقیبش را به قتل رسانده بود بزودی در دادگاه کیفری استان تهران محاکمه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۹ - ۲۶ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 16
کد خبر: ۷۰۶۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسیدگی به این پرونده از سال گذشته با وقوع یک درگیری مسلحانه مرگبار در وسط یکی از میادین اصلی شهر ورامین آغاز شد و در پی آن یک نفر کشته شد و ۲ نفر هم زخمی شدند.

 

در نخستین گام مأموران به سراغ مجروحان این پرونده رفتند و آن‌ها اظهار کردند که درگیری توسط فردی به‌نام شهاب و چند نفر از دوستانش صورت گرفته است که در تحقیقات بعدی مشخص شد که شهاب از اشرار معروف منطقه ورامین است که پیش از این چندباری با مقتول بر سر ارتباط با دختری به‌نام سحر درگیری داشته است.

 

با توجه به این اطلاعات، مأموران شهاب را که فراری بود تحت تعقیب قرار دادند و برای بررسی بیشتر سحر را نیز بازداشت کردند. سحر در بازجویی گفت: من با شهاب دوست بودم، اما مدتی بود که سعید - مقتول- مزاحمم می‌شد و مدام به من پیام می‌داد. وقتی شهاب فهمید با او درگیر شد. من از محل درگیری و زمان آن اطلاعی نداشتم، اما شهاب به من گفته بود که سعید را سر جایش می‌نشاند.

 

چند روز بعد مأموران شهاب را بازداشت کردند و او در بازجویی‌ها با پذیرش اتهام قتل، گفت: ما در اینستاگرام با هم دعوا داشتیم و در نهایت هم سعی داشت که با سحر ارتباط برقرار کند و به نوعی قدرتش را به من نشان دهد. به همین خاطر تصمیم گرفتم تا او را تحقیر کنم. به هوادارانم گفتم برای من کلاشنیکف تهیه کنند روز حادثه پس از تعقیب سعید در میدان اصلی ورامین کمین کردم و وقتی که می‌خواست از آنجا عبور کند به سمتش حمله کردم و با کلاشنیکف او را زدم. البته قصدم کشتنش نبود فقط می‌خواستم با چند گلوله او را مجروح کنم تا حساب کار دستش بیاد.

 

به این ترتیب شهاب در بیان آخرین دفاعیاتش در دادسرا عنوان کرد: من اتهام قتل عمدی را قبول ندارم، چون قصدم تحقیرکردن مقتول بود.

 

با پایان تحقیقات کیفرخواست علیه شهاب و ۱۸ همدستش صادر شد. همچنین کیفرخواستی علیه متهم به اتهام محاربه برای تیراندازی در سطح شهر و حمل سلاح غیرمجاز صادر شد.

 

با ارسال پرونده به شعبه ۷ دادگاه کیفری استان تهران وی بزودی به اتهام قتل محاکمه خواهد شد، ولی از آنجایی که رسیدگی به اتهام محاربه باید در دادگاه انقلاب مورد رسیدگی قرار گیرد، بخشی از کیفرخواست که در خصوص محاربه متهم بود به دادگاه انقلاب فرستاده شد.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار