هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد

خبرخوش برای بازنشستگان کشوری+ جزئیات

خبرخوش برای بازنشستگان کشوری+ جزئیات مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری درباره جزئیات ارائه خدمات پزشکی آنلاین به بازنشستگان، توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۲۷ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 17
کد خبر: ۷۰۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود مرتضایی فرد مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری، اظهار کرد: افرادی که به تازگی بازنشسته شده اند در هر مقطعی می‌توانند برای ثبت نام بیمه تکمیلی اقدام کنند حتی اگر اواسط قرارداد باشد.

 

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به اینکه ماهانه ۳۰ هزار تومان از حقوق بازنشستگان کشوری بابت بیمه تکمیلی کسر می‌شود، گفت: سهم صندوق بازنشستگی کشوری و دولت مجموعا ۱۰۰ هزار تومان است.

 

وی ادامه داد: آتیه سازان حافظ ارزیاب خسارت است و پرداخت غرامت با صندوق بازنشستگی کشوری است و به دلیل اینکه در پرداخت غرامت دستمان باز باشد پرداخت دست خود صندوق بازنشستگی است.

 

مرتضایی فرد تصریح کرد: طرحی به تازگی برای بازنشستگان در نظر گرفته ایم این طرح به این صورت است که بازنشستگان و افراد تحت تکفل آن‌ها تا سقف ۵۰۰ هزار تومان می‌توانند به صورت رایگان از خدمات پزشکی و آزمایشگاهی آنلاین بهره‌مند شوند. شرکتی که بخشی سهام آن متعلق به صندوق بازنشستگی کشوری است این اقدام را برای بازنشستگان انجام می‌دهد.

 

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه این اقدام برای آن است که بازنشستگان در شرایط کرونایی به مراکز درمانی مراجعه نکنند، افزود: خدماتی مانند نوار قلب، شنوایی سنجی و ... به صورت آنلاین به بازنشستگان ارائه داده می‌شود.

 

وی گفت: افرادی که در لیست بیمه تکمیلی هستند و می‌خواهند انصراف دهند می‌توانند با ارائه درخواست در سامانه sabasrm.ir انصراف خود را اعلام کنند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار