چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

واکنش پکن به تصمیم آمریکا برای تحریم مجدد شرکت های چینی

واکنش پکن به تصمیم آمریکا برای تحریم مجدد شرکت های چینی وزارت خارجه چین با تاکید مُصرانه به آمریکا برای پایان دادن به سرکوب شرکت‌های خارجی، گفت پکن از حقوق مشروع شرکت‌های خود دفاع می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۲۸ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 18
کد خبر: ۷۰۸۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ تصمیم آمریکا برای اعمال تحریم بر ده‌ها شرکت چینی به بهانه ارتباط آنها با ارتش و نهادهای نظامی این کشور، با واکنش دولت پکن مواجه شد.

 

«وانگ وِن‌بین» سخنگوی وزارت خارجه چین امروز (جمعه) در نشست خبری روزانه بار دیگر درخواست پکن از آمریکا برای توقف «سرکوب ناعادلانه» شرکت‌های چینی را تکرار کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وانگ در واکنش به این تصمیم آمریکا، تاکید کرد که چین به اتخاذ تدابیر لازم برای حفظ حقوق و منافع مشروع شرکت‌های خود ادامه می‌دهد.

 

پیش از این، دو منبع مطلع به رویترز گفتند مجموعاََ ۸۰ شرکت چینی از جمله «شرکت بین‌المللی تولید نیمه‌رسانا» موسوم به SMIC که بزرگترین تولیدکننده تراشه‌های الکترونیکی در جهان است، امروز (جمعه) به دستور دولت ترامپ در لیست سیاه آمریکا قرار می‌گیرند. 

 

دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا از زمان روی کار آمدن تا کنون ۲۷۵ کمپانی چینی و شرکت‌های تابعه آنها، از جمله دو شرکت فناوری بزرگ «هوآوی» و «ZTE» را تحریم کرده است.

 

بر اثر این تحریم‌ها، شرکت‌های چینی مذکور دیگر نمی‌توانند به بازار تجهیزات و فناوری‌های امنیتی ایالات متحده دسترسی داشته باشند.

 

همچنین جمعه قبل بود که بازار بورس نزدک اعلام کرد از تاریخ بیست‌ویکم دسامبر، سهام چهار شرکت چینی را که اخیراََ از سوی کاخ سفید تحریم شدند، از نمایه خود حذف می‌کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار