عیدی بازنشستگان چه زمانی پرداخت می‌شود؟ قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۱۲/۰۳ مصرف آب در تهران از ۳ میلیون متر مکعب عبور کرد نرخ مصوب شستشوی فرش اعلام شد دیوان عدالت اداری رای به واگذاری موقت ایران خودرو به کروز داد مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد شرایط واریز وجه محصولات بهمن موتور ویژه اسفند ۱۴۰۳ اعلام شد قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲ اسفند / سکه امامی ۷۶ میلیون و ۷۱۰ هزار، طلا ۶ میلیون و ۷۵۶ هزار هشدار سازمان بازرسی درباره پیش‌فروش سکه زمان پرداخت عیدی بازنشستگان اعلام شد/ پرداخت معوقات متناسب‌سازی حقوق‌ها، فروردین ۱۴۰۴ عرضه جدید محصولات سایپادیزل از ۵ اسفند به صورت نقدی تصویب نهایی رقم سبد معیشت کارگران در جلسه آینده‌ یارانه بهمن واریز شد رئیس کل بانک مرکزی: ذخایر کافی ارز و طلا داریم/ ادامه پیش‌فروش سکه تا زمان داشتن تقاضا امشب؛ پایان مهلت ثبت‌نام خودرویی ایران‌خودرو/ وجوه بلوکه شده پنج‌شنبه قابل برداشت است

۲۷ کشور پروازها و سفر از بریتانیا را ممنوع کردند

پس از شیوع گونه جدیدی از ویروس کرونا در بریتانیا تاکنون دست کم ۲۷ کشور پروازها و سفر از بریتانیا را لغو و ممنوع اعلام کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۲ - ۰۱ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 21
کد خبر: ۷۱۲۸۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از الجزیره، پس از آن‌که دولت بریتانیا اعلام کرد شیوع گونه جهش‌یافته‌ ویروس کرونا در این کشور از کنترل خارج شده است بسیاری از کشورها سفرهای هوایی و ورود مسافران از بریتانیا را لغو و ممنوع اعلام کردند.

آرژانتین تمامی پروازها از بریتانیا را لغو کرد. بلژیک نیز از نیمه‌شب یکشنبه دست کم به مدت ۲۴ ساعت پروازها را از بریتانیا به حالت تعلیق درآورد.

بلغارستان دیگر کشوری بود که تمامی پروازها به مقصد و از مبدا بریتانیا را تا ۲۱ ژانویه ممنوع اعلام کرد.

کانادا از جمله کشورهایی است که از ممنوعیت تمامی پروازهای بریتانیا به مدت ۷۲ ساعت خبر داد.

شیلی نیز اعلام کرد از سه‌شنبه تمامی پروازها از بریتانیا را به حالت تعلیق درخواهد آورد.

همچنین کرواسی از ممنوعیت موقتی سفرهای هوایی بریتانیا به مدت ۴۸ ساعت خبر داد.

دانمارک، لتونی، استونی و لیتوانی نیز پروازها از بریتانیا را لغو کردند.

سفرهای هوایی از بریتانیا به مقصد فنلاند نیز تا دو هفته ممنوع خواهد بود.

فرانسه به مدت ۴۸ ساعت سفرهای هوایی از بریتانیا را لغو کرد و آلمان از نیمه‌شب یکشنبه تمامی سفرهای هوایی بریتانیا را تا ۳۱ دسامبر ممنوع اعلام کرد.

السالوادور نیز از ورود افرادی که طی ۳۰ روز اخیر در بریتانیا و آفریقای جنوبی حضور داشته‌اند به این کشور ممانعت می‌کند.

سفرهای هوایی از بریتانیا به هنگ‌کنگ و کویت نیز ممنوع اعلام شد.

مراکش و کلمبیا هم تمامی پروازها به بریتانیا را لغو کردند.

همچنین سفرهای هوایی بریتانیا به ایران به مدت دو هفته و به ایرلند به مدت ۴۸ ساعت به حالت تعلیق درآمد.

سفرهای هوایی از بریتانیا به لهستان ممنوع شد و پروازها از مبدا رومانی به بریتانیا و از بریتانیا به مقصد رومانی به مدت دو هفته لغو شد.

سفرهای هوایی از بریتانیا به سوئیس، ترکیه و نروژ نیز ممنوع اعلام شد.

رژیم صهیونیستی هم اعلام کرد از ورود مسافران خارجی بریتانیا، دانمارک و آفریقای جنوبی ممانعت خواهد کرد.

تمامی سفرهای هوایی به هلند تا اول ژانویه لغو شد و سفرهای هوایی از بریتانیا به ایتالیا و ورود کسانی که طی ۱۴ روز اخیر در بریتانیا اقامت داشته‌اند به ایتالیا ممنوع شد.

ایسنا

ارسال نظر