قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات
فرمانده سپاه کربلا خبر داد؛

به‌کارگیری ماشین‌آلات امدادی و خودروهای نظامی سپاه در مناطق سیل‌زده

فرمانده سپاه کربلا از اعزام و به‌کارگیری ماشین‌آلات سنگین امدادی سپاه و حتی خودروهای نظامی به شهرستان‌های سیل‌زده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۸ - ۰۳ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 23
کد خبر: ۷۱۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدحسین بابایی درباره اقدامات سپاه در سیل چند روز گذشته مازندران  در جمع خبرنگاران اظهار کرد: وظیفه سپاه این است که در حوادث مترقبه و غیرمترقبه در خط مقدم امدادی باشد.

 

وی افزود: در سیل چند روز اخیر نیز  200 پاسدار و نیروهای بسیجی زودتر از همه دستگاه‌ها به صورت سازمان یافته برای کمک به مردم سیل‌زده سیمرغ، بهنمیر، میاندورود، هزارجریب، ساری و نکا وارد عمل شدند.

 

فرمانده سپاه کربلا یادآور شد: در بخش مهندسی اعزام و به‌کارگیری ماشین‌آلات سنگین امدادی سپاه و حتی خودروهای نظامی به شهرستان‌های سیل‌زده صورت گرفت.

 

وی تصریح کرد: نیروهای امدادی بسیج برای مقابله با بحران به صورت عملی وارد میدان شدند از توزیع مواد غذایی بین سیل‌زدگان تا  به‌کارگیری قایق‌ها و جت اسکی‌های سپاه برای نجات جان مردم محاصره‌شده در سیل بخشی از اقدامات امدادی سپاه بود.

 

بابایی در پایان با توضیح این نکته درباه اینکه اقدامات سپاه  دیده نمی‌شود و مسؤولان در گزارش‌ها خود از نهادی رسمی که زیرنظر دولت هستند نام می‌برند اما از اقدامات سپاه حرفی نمی‌زنند،گفت: هر چند اقدامات سپاه و بسیج نیازی به برجسته شدن در بین مردم ندارد چون مردم دارند خدمات سپاه را می‌بینند اما این انتظار از مسؤولان و رسانه‌ها می‌رود برای تقویت و تشویق روحیه مردمی در مشارکت‌های عمومی حضور امدادی سپاه و بسیج را گزارش دهند.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار