نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی

قالیباف: جای خالی سیاست‌گذاری صحیح در تخصیص ارز ترجیحی/ مرغ 30 هزار تومانی نتیجه سوءمدیریت در توزیع ارز است

رئیس مجلس گفت: درباره عرضه و کنترل ارز ترجیحی که در کشور هزینه می‌شود هیچ نوع سیاست‌گذاری درستی وجود نداشته و آثار آن را در زندگی مردم محروم نمی‌بینیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۰۲ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 22
کد خبر: ۷۱۳۶۵

به گزارش راهبرد معاصر،   محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی امروز (سه شنبه 2 دی ) در آئین افتتاح 28 هزار پروژه عمرانی و اشتغال‌زایی بنیاد برکت اظهار داشت: احساس شرمندگی می‌کنم ولی می‌‌گویم ارز ترجیحی که در کشور توزیع می‌شود هیچگونه سیاست‌گذاری صحیح در عرضه و کنترل که منجر به آثار تخصیص این ارز در زندگی مردم محروم جامعه باشد نمی‌بینیم.

 

وی افزود: امروز از یک طرف تلاش می‌کنیم که 200 میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی کنیم ولی از طرف دیگر 4 تا 5 میلیارد دلار را در 9 ماه گذشته به بدترین شکل ممکن و با سوء مدیریت توزیع می‌کنیم که نتیجه آن مرغ کیلویی 30 هزار تومان است که البته این موضوع ضعف است.

 

رئیس مجلس گفت: تا این‌ها را حل نکنیم خداهم به کارهای ما برکت نمی‌دهد.

 

* بی عرضگی و دوری از فرهنگ کار عامل اصلی مشکلات

رئیس مجلس با بیان اینکه اگر امروز کسی به شما اعلام کرد که مشکلات کشور به علت نبود امکانات و پول است، هرگز از او نپذیرید، گفت: امروز ضعف مدیریت، بی عرضگی در تصمیم و دوری از فرهنگ کار و تلاش و فرصت دادن به سوداگران و دلالان است که باعث شده آنها صدها میلیارد پول به دست بیاورند.

 

قالیباف تصریح کرد: اگر ما تحریم‌ها را برداریم، امیدوارم برداشته هم بشود، اگر فکر کنیم به ثبات اقتصادی و رشد اقتصادی می‌رسیم با این روش مدیریت، باید بگویم، خیر.

 

رئیس مجلس گفت: زمانی که کشور ۱۱۰ میلیارد دلار درآمد داشته کسری بودجه هم داشته است، کسری بودجه کشور این‌گونه جبران نمی شود.

 

وی افزود:‌ باید فرهنگ خداباوری داشته و به سنت های الهی باور داشته باشیم؛ همان باوری که انقلاب را به پیروزی رساند؛‌همان باوری که مردم و شهدا دوران دفاع مقدس با حداقل‌ها و به عبارتی با هیچ چیزی و با دست خالی آن افتخارات را آفریدند.

 

وی گفت: امروز باید با همان باورها بتوانیم بر مشکلات فائق آییم و اثر تحریم را خنثی کنیم./ فارس

 

ارسال نظر