واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند

گفت‌وگوی ماکرون و پوتین درباره برنامه هسته ای ایران

رؤسای جمهور روسیه و فرانسه روز سه‌شنبه تلفنی درباره توافق هسته‌ای، اوضاع در منطقه قره‌باغ و بحران اوکراین گفت‌وگو کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۱ - ۰۲ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 22
کد خبر: ۷۱۴۴۵

به گزارش راهبرد معاصر «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز سه‌شنبه تلفنی با «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه گفت‌وگو کرد.

بر اساس اعلام کاخ کرملین روسیه، محور گفت‌وگوی پوتین و ماکرون اوضاع قره‌باغ، بحران اوکراین و توافق هسته‌ای ایران بود.

گفت‌وگوی پوتین و ماکرون درباره توافق هسته‌ای ایران در حالی انجام می‌شود که شورای امنیت سازمان ملل امروز برای ارائه گزارش شش ماهه درباره اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ این شورا نشست مجازی را برگزار کرد.

نماینده اتحادیه اروپا در نشست شورای امنیت درباره اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ گفت که برجام علی‌رغم همه فشارها دوام آورده است. 

وی افزود: «آمریکا عضو برجام نیست و بعد از خروج از این توافق در فعالیت‌های مرتبط با این توافق شرکت نکرده است و به همین جهت نمی‌تواند فرایند اجرای خودکار تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران را آغاز کند. اکثر اعضای شورای امنیت تصریح کرده‌اند که اقدام آمریکا در آغاز روند احیای تحریم‌ها علیه ایران فاقد مبنای قانونی است.»

نماینده چین نیز در این نشست گفت: «خروج یکجانبه آمریکا از برجام و به کارگیری سیاست فشارحداکثری علیه ایران دلیل معضلات کنونی بر سر برنامه هسته‌ای ایران است.»

نماینده روسیه در این نشست گفت: همه ما می‌دانیم که عدم پایبندی ایران به تعهداتش [در برجام]، واکنش مستقیم به اقدامات مخرب و تحریک‌آمیز ایالات متحده است.

وی اضافه کرد: ایران قبلاً درباره تبعات چنین اقداماتی هشدار داده بود و این مسئله در بند ۳۶ برجام هم آمده است. یکبار دیگر ابراز تأسف می‌کنیم که سران سازمان ملل به اندازه کافی شجاعت نداشتند که به صراحت از آمریکا بخواهند به طور کامل و بی‌قید و شرط به پایبندی به قطعنامه و برجام برگردند و تمامی اقداماتی که در نقض این سندها انجام داده‌اند را متوقف کنند. 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر