طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران

پلوسی: موی ترامپ را می‌گیرم و از کاخ سفید بیرونش می‌کنم

پلوسی: موی ترامپ را می‌گیرم و از کاخ سفید بیرونش می‌کنم نشریه «پالیتیکو» گزارش داده رئیس دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در واکنش به ادامه ادعا‌های انتخاباتی ترامپ گفته، او را با گرفتن مو‌ها و دست و پاهایش از دفتر کارش در کاخ سفید بیرون می‌اندازد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۰۳ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 23
کد خبر: ۷۱۵۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا که در دوره ریاست‌جمهوری ترامپ سابقه‌ای طولانی از اختلافات و مشاجره با وی بر سر موضوعات مختلف دارد، گفته به دنبال اطمینان یافتن از این مسئله است که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که همچنان شکست در مقابل «جو بایدن» رقیب دموکرات خود را نپذیرفته، دفتر کارش در کاخ سفید را ترک خواهد کرد.

 

به گزارش «فاکس نیوز»، او در روز‌های گذشته و در حاشیه گفتگو‌ها با سایر رهبران کنگره درباره بسته کمکی و بودجه دولت، گفته برای خروج ترامپ از قدرت لحظه شماری می‌کند. به گزارش نشریه «پالیتیکو»، این دیپلمات ارشد دموکرات افزوده «قصد دارم او را از آنجا (دفتر کار ترامپ در کاخ سفید) با مو و دست‌های کوچک و پاهایش بگیرم و بیرون بکشم».

 

بنا بر این گزارش، سخنگوی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به درخواست فاکس نیوز برای اظهارنظر در این خصوص پاسخی نداد.

 

علی‌رغم تایید پیروزی جو بایدن در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا توسط مجمع گزینندگان با ۳۰۶ رأی الکترال، ترامپ هنوز از ادعای وقوع تقلب در این انتخابات دست برنداشته است.

 

یک رسانه آمریکایی گزارش کرده که برخی از مشاوران در کاخ سفید از اقدامات احتمالی ترامپ در آخرین روز‌های باقی مانده وی در قدرت هراس دارند.

 

وبگاه شبکه خبری سی‌ان‌ان نوشته ترامپ به گروهی از مشاوران حاشیه‌اش روی آورده که در حال ارائه طرح‌های عجیب برای برگرداندن نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا هستند.
منبع: خبرگزاری فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار