اتهام زنی گروسی علیه کشورمان: ایران در حال تولید اورانیوم غنی‌شده با خلوص بالا است و مواد لازم برای دست یافتن به سلاح هسته‌ای را دارد بقایی: به زودی طرح پیشنهادی ایران از طریق عمان ارائه می‌شود / مبنای ما برای رفع تحریم‌ها اعتماد به آمریکا نیست تسنیم: ایران تا فردا به پیشنهاد آمریکا پاسخ می‌دهد + جزئیات انفجار در پایگاه هوایی آمریکا در ژاپن اسلامی: آژانس دوربین و بازرسی سرزده و برنامه‌ریزی‌شده دارد/ ساختن تصویر جنجالی از ایران، رفتاری سیاسی است پدر ایلان ماسک: پسرم در کاخ سفید گرفتار «پی‌تی‌اس‌دی» شد ترامپ: لس‌آنجلس را آزاد می‌کنیم سقوط هواپیمای مسافربری در آمریکا با ۲۰ سرنشین توقیف کشتی مادلین از سوی نیرو‌های ویژه اسرائیل اسلامی: مگر می‌شود کشوری بخواهد در زمینه هسته‌ای فعالیت کند، اما سوخت نداشته باشد؟ منابع عبری: ترور سنوار تایید شد و جسدش در کنترل ارتش اسرائیل است اولیانوف: قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام قطعا نتیجه مثبتی نخواهد داشت همه بیمارستان‌های غزه در آستانه تعطیلی مخالفت پکن با دخالت نیرو‌های فرامنطقه‌ای در دریای چین جنوبی نشست حساس آمریکا و چین فردا در لندن برگزار می‌شود

وزیر صهیونیستی:در حال تلاش برای سازش با پنجمین کشور مسلمان هستیم

یک وزیر رژیم صهیونیستی مدعی است تل‌آویو امید دارد پیش از اتمام دولت کنونی آمریکا و روی کار آمدن رئیس‌جمهور جدید، پنجمین کشور اسلامی نیز با آنها سازش کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۰۳ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 23
کد خبر: ۷۱۵۱۵

به گزارش راهبرد معاصر «اوفیر آکونیس» وزیر همکاری‌های منطقه‌ای رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) از انتظار تل‌آویو برای سازش یک کشور اسلامی دیگر خبر داد.

آکونیس در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «یدیعوت» گفت اسرائیل در حال تلاش برای عادی‌سازی روابط با پنجمین کشور اسلامی تا پیش از اتمام دوره ریاست‌جمهوری «دونالد ترامپ» است.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا کشور دیگری هم پیش از کنار رفتن ترامپ توافق سازش امضا می‌کند، اظهار داشت: «ما در حال تلاش در این راستا هستیم».

این وزیر صهیونیست افزود: «آمریکا اطلاعیه‌ای درباره کشور دیگری که عادی‌سازی روابط با اسرائیل را علنی می‌کند، منتشر خواهد کرد و در واقع با زیرساخت‌های لازم برای یک توافق خواهد بود».

بر اساس این گزارش، آکونیس از بردن نام این کشور خودداری کرد اما گفت دو کاندیدای اصلی در این مورد وجود دارد.

وی درباره این دو کاندید توضیح داد که یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس است اما عربستان سعودی نیست و دیگری کشوری اسلامی از شرق آسیاست که پاکستان نیست.

این در حالی است که پیش از این، «آدام بوهلر» رئیس شرکت بین‌المللی توسعه مالی آمریکا برای پیوستن دولت اندونزی به توافق سازش با رژیم صهیونیستی، رشوه چند میلیارد دلاری پیشنهاد کرده بود. 

روز گذشته نیز یک مقام ارشد آمریکایی به خبرنگار شبکه «کان‌نیوز» گفت: «چند کشور با آمریکا در تماس هستند و تلاش می‌کنند که روابط خود با اسرائیل را عادی‌سازی کنند و به نظرم احتمال این وجود دارد که پیش از اتمام دوره ترامپ، اعلام توافق‌های بیشتری داشته باشیم».

طی چند ماه اخیر کشورهای امارات عربی متحده، بحرین، سودان و مغرب در ازای دریافت برخی موارد مطلوب خود، با رژیم صهیونیستی توافق سازش امضا کرده و روابط خود را عادی‌سازی کردند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار