عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

روزنامه صهیونیستی:سعودی‎ها می‌خواهند با اسرائیل از طریق بحرین تجارت کنند

یک روزنامه صهیونیستی به نقل از یک منبع خبر داد که سعودی‌ها درصدد تجارت با شرکت‌های اسرائیلی از طریق بحرین هستند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۰ - ۰۷ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 27
کد خبر: ۷۲۰۱۰

به گزارش راهبرد معاصر یک منبع خبر داد که شرکت‌های سعودی درصدد برنامه‌ریزی برای فعالیت تجاری در رژیم صهیونیستی از طریق بحرین هستند.

به گزارش روزنامه صهیونیستی جروزالم پست، این منبع گفت: «این خیلی جالب بوده و نشانه‌ای از آن است که چگونه احساسات درباره اسرائیل در عربستان سعودی در حال تغییر است.»

این منبع که هفته پیش در بحرین بوده، گفت که چند شرکت سعودی درصدد تراکنش‌های تجاری با تل‌آویو بوده و این سرمایه‌گذاران بیشتر علاقمند به سرمایه‌گذاری در صنایع فناوری بالای رژیم صهیونیستی هستند.

نمایندگان شرکت‌هایی که در این زمینه فعال هستند از صحبت درباره این موضوع خودداری کرده‌اند.

اقتصاد بحرین به صورت گسترده‌ای وابسته به عربستان سعودی است و همین موضوع ارتباط بازرگانان سعودی با صهیونیست‌ها را آسان کرده است.

رژیم صهیونیستی و بحرین در ماه سپتامبر و در چارچوب توافق ابراهیم، عادی سازی روابط بین خود را اعلام کردند. امارات متحده عربی، سودان و مراکش نیز طی ماه‌های اخیر به عادی سازی روابط خود با رژیم صهیونیستی پرداخته‌اند.

پس از اعلام عادی سازی روابط، مقامات رژیم صهیونیستی و بحرین چند بار با یکدیگر دیدار داشته و وزیر خارجه بحرین به همراه وزیر صنعت و تجارت و وزیر گردشگری به سرزمین‌های اشغالی سفر کرده‌اند.

در ماه اکتبر نیز نمایندگان فدراسیون اتاق بازرگانی رژیم صهیونیستی و بحرین تفاهم نامه‌ای برای همکاری تجاری امضا کردند.

شرکت هواپیمایی «طیران الخلیج» ( Gulf Air) وابسته به بحرین نیز، روز  ۱۰ دسامبر پنج توافقنامه با چند موسسه رژیم صهیونیستی امضاء کرد.

 این شرکت هواپیمایی بحرینی با گروه صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی نیز برای تعمیر و نگهداری هواپیماهای بحرینی که در فرودگاه بن گوریون فرود خواهند آمد، توافق امضا کرد.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده