تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند

توافق انگلیس و اتحادیه اروپا بر سر روابط پسابرگزیت

نمایندگان انگلیس و اتحادیه اروپا پس از چندین دور مذاکره سرانجام بر سر مسائل مربوط به روابط تجاری دوجانبه پس از پایان دوره گذار برگزیت به توافق رسیدند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۷ - ۰۴ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 24
کد خبر: ۷۱۶۵۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از آسوشیتد پرس، نمایندگان انگلیس و اتحادیه اروپا روز پنج‌شنبه پس از چندین دور مذاکره سرانجام بر سر سازوکار روابط تجاری دوجانبه پس از پایان دوران گذار برگزیت (۱۱ دی‌ماه) به توافق رسیدند.

بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلیس در یک نشست خبری با اعلام اینکه همه توافقات لازم برای خروج کامل کشورش از اتحادیه اروپا صورت گرفته است، اعلام کرد که این توافقات به نفع انگلیس و همه اعضای اتحادیه اروپاست.

نخست‌وزیر انگلیس در خصوص توافق اخیر و پایان دوران گذار برگزیت که به معنای جدایی کامل انگلیس از اتحادیه اروپاست، اظهار داشت: «ما از طریق توافق اخیر با اتحادیه اروپا دوباره سرنوشت، قوانین و حاکمیت خودمان را به دست آوردیم.»

وی در عین حال اعلام کرد که انگلیس در حوزه‌های مختلف روابط مستحکمی با اتحادیه اروپا خواهد داشت.

ارزولا فون درلاین رئیس کمیسیون اروپا (بازوی اجرایی اتحادیه اروپا) نیز در پیامی توئیتری از توافق میان اتحادیه اروپا و انگلیس استقبال کرد.

این مقام ارشد اتحادیه اروپا در حساب کاربری رسمی خود در توئیتر درباره توافق اخیر با انگلیس نوشت: «ارزشش را داشت که برای این توافق مبارزه کنیم. اکنون ما یک توافق منصفانه و متوازن با انگلیس داریم. این توافق از منافع اتحادیه اروپا حفاظت و رقابت منصفانه رو تقویت می‌کند. اروپا اکنون راه خود را ادامه می‌دهد.»

تابناک

ارسال نظر