قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

جانسون: گونه انگلیسی کرونا مرگبارتر از ویروس اصلی است

جانسون: گونه انگلیسی کرونا مرگبارتر از ویروس اصلی است نخست وزیر انگلیس هشدار داد که شواهد نشان می‌دهد گونه انگلیسی کرونا مرگ‌بارتر از ویروس اصلی است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 22
کد خبر: ۷۴۹۵۲

به گزارش راهبرد معاصر بوریس جانسون که روز جمعه در کنفرانس خبری روزانه دولت در دفتر نخست وزیری حاضر شد، افزود: سازمان بهداشت ملی انگلیس به دلیل شیوع افسارگسیخته ویروس یاد شده تحت فشار زیادی قرار دارد و آمار بیماران بستری در مراکز درمانی ۷۸ درصد بیشتر از موج اول شیوع این بیماری است. به گفته وی بالغ بر چهار هزار کرونایی هم اکنون در بیمارستان‌های سراسر انگلیس بستری هستند.

گونه جدید ویروس کرونا اولین بار ۳۱ شهریور در منطقه کنت شناسایی شد، اما مقامات انگلیس این مساله را به مدت سه ماه کتمان کردند.

دانشمندان انگلیسی معتقدند که گونه جدید تا ۷۰ درصد مسری‌تر بوده و بارِ (load) ویروسی افراد مبتلا به آن بالاتر است. این مهم می‌تواند به دلیل توان بازتولید زیادتر این ویروس باشد.

احتمال مبتلا شدن افراد زیر ۱۵ سال در مقایسه با ویروس قدیمی بیشتر است. به گفته دانشمندان رفتار اصلی ویروس کرونا که کودکان را کمتر مبتلا می‌کرد یک رفتار استثنایی بود، چرا که بیماری‌های تنفسی ویروسی معمولاً کودکان را بیشتر مبتلا می‌کنند. اما اکنون به نظر می‌رسد ویروس جدید کودکان و بزرگسالان را به طور یکسان مبتلا می‌کند.

دانشمندان می‌گویند که هنوز نمی‌توان با اطمینان گفت که تغییرات ژنتیکی در این ویروس منتهی به چه تغییری در رفتار آن خواهد شد. همچنین شواهدی در دست نیست که این ویروس بیماری متفاوت تری ایجاد کند یا به واکسن موجود مقاوم باشد.

«پاتریک والانس» مشاور ارشد پزشکی دولت امروز در نشست خبری مشترک با نخست وزیر عنوان کرد شواهد اولیه نشان می‌دهد که خطر مرگ ناشی از ابتلا به گونه جدید کرونا برای افراد بالای ۶۰ سال بیشتر از ویروس اصلی است. به این ترتیب از هر یک هزار مبتلا به این ویروس ۱۳ تا ۱۴ نفر جان خود را از دست می‌دهند. این درحالیست که آمار تلفات ناشی از ویروس اصلی ۱۰ به یک هزار بود.

بر اساس گزارش دفتر آمار ملی انگلیس که تلفیقی از داده‌های رسمی وزارت بهداشت و بررسی گواهی فوت افرادی است که بر اثر کرونا زندگی خود را از دست داده‌اند تاکنون بالغ بر ۱۱۲ هزار نفر بر اثر ابتلا به گونه‌های مختلف کرونا در این کشور جان خود را از دست داده‌اند.

شیوع گونه انگلیسی ویروس کرونا در اروپا هم باعث نگرانی مقامات ارشد اتحادیه شده است. سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا امروز در چارچوب نشست شورای اروپا پیرامون راهکارهای کوتاه و بلند مدت مقابله با این مساله رایزنی کردند.

«اورسولا فون درلاین» رییس کمیسیون اروپا در گفت و گو با خبرنگاران اوضاع را بشدت بحرانی توصیف کرد و هشدار داد که دلایلی محکمی برای نگرانی نسبت به گونه‌ مسری‌تر کرونا وجود دارد و ما باید در واکنش به این مساله متمرکز و مصمم‌تر عمل کنیم.

 

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار