ابوترابی فرد: باید رئیس جمهور و دولت را یاری کنیم/ سال‌هاست بهره‌وری در ایران صفر است مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: بخش زیادی از توان عملیاتی اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه از مدار خارج شد پاسخ حضرت آیت الله خامنه‌ای به نامه نوه سردار حاجی زاده رایزنی در خصوص لایحه اصلاح ماده ۱۰۶ قانون مدیریت خدمات کشوری / سرانجام فاصله حقوق شاغلان و بازنشستگان رهبر معظم انقلاب: در جنگ ۱۲ روزه برنامه‌ریزی ۲۰ ساله دشمن شکست خورد رهبر انقلاب امشب با مردم ایران سخن خواهند گفت عارف: عوائد حاصل از مصوبه بنزین در قالب کالابرگ به مردم ارائه می‌شود سخنگوی سپاه: در جنگ اخیر، مراکز اطلاعاتی و تنها پالایشگاه فعال اسرائیل را هدف قرار دادیم/ آمادگی امروز ما حداقل ۴۰ درصد افزایش یافته جزئیات بازنشستگی اجباری اساتید دانشگاه فرهنگیان سهمیه بنزین تاکسی‌های اینترنتی تصویب شد/ جزئیات اجرایی به زودی اعلام می‌شود سخنگوی دولت جزئیات بنزین ۳ نرخی را اعلام کرد/ اعلام خودروهای مشمول نرخ آزاد بنزین پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ کشف محموله سنگین اقلام ضدامنیتی گروهک‌های ضدانقلاب در ارومیه استاد ایرانی دانشگاه اوکلاهاما آزاد شد؟ / وحید عابدینی کیست؟ + عکس زهرا بهروزآذر: لایحه منع خشونت علیه زنان تصویب می‌شود/ صدور گواهینامه موتورسواری زنان نیازمند همکاری نیروی انتظامی است

تأکید رییس مجلس بر اصلاح ساختار بودجه 1400/فرمایش رهبر معظم انقلاب باید عملیاتی شود

عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال 1400 گفت:‌رئیس مجلس در نشست امشب کمیسیون تلفیق بر اصلاح ساختار بودجه سال 1400 تأکید کرد و گفت که اگر اسناد بالادستی نیز در لایحه بودجه سال آینده لحاظ شود، شورای نگهبان با این موضوع همراهی خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۸ - ۰۷ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 27
کد خبر: ۷۲۰۱۸

به گزارش راهبرد معاصر حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست امشب کمیسیون تلفیق بررسی لایحه بودجه سال 1400 گفت:‌در این جلسه که با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس برگزار شد، چهار نفر از نمایندگان به عنوان موافق و چهار نفر به عنوان مخالف مطالبی را مطرح کردند.

وی افزود: در ادامه این جلسه رئیس مجلس بر اصلاح ساختار بودجه سال 1400 تأکید کرد و گفت که فرمایش رهبر معظم انقلاب در این باره توسط مجلس باید عملیاتی شود.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال 1400  اظهار داشت: قالیباف عنوان کرد که ما با حساسیت لایحه بودجه سال آینده را مورد رسیدگی قرار می‌دهیم و اگرچه ارائه لایحه بودجه در حوزه اختیارات دولت است اما رسیدگی و تصویب آن نیز جزو حوزه اختیارات مجلس است و ما از این حق کوتاه نمی‌آییم.

حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: رئیس مجلس گفت که اگر اسناد بالادستی در لایحه بودجه 1400 لحاظ شود، شورای نگهبان با این موضوع همراهی خواهد داشت.

وی افزود: رئیس مجلس تأکید کرد که موضوع کاهش بودجه به درآمدهای حاصل از صادرات نفت خام باید در بررسی لایحه بودجه مدنظر قرار دهد و نباید اجازه دهیم درآمدهای نفتی در امور جاری هزینه شود.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال 1400  اظهار داشت:  قالیباف گفت که باید احکام انضباطی محکمی را وضع کنیم تا از تحریف بودجه جلوگیری شود و نیز شفافیت روابط مالی دولت با نفت و همچنین شفافیت در قیمت ارز باید مدنظر قرار گیرد و در مورد حقوق کارکنان دولت نیز باید افزایش حقوق‌ها عدالت‌محور باشد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار