اجرای کالابرگ برای ۴ دهک باقی‌مانده + جزئیات هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید بجای ماهی این ۴ گیاه شگفت‌انگیز را بخورید پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم همسرکشی به عشق ازدواج با یک قاتل بلا‌هایی که قهوه فوری سرتان می‌آورد و از آن بی خبرید! برنامه و نتایج جام جهانی فوتبال باشگاه‌ها ۲۰۲۵ برنامه و نتایج مرحله حذفی جام جهانی باشگاه‌ها انفجار کپسول گاز و حریق منزل مسکونی در پیشوا

زمان اعلام نتایج آزمون استخدامی

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتایج هشتمین آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی دهه اول بهمن ۹۹ اعلام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۱۲ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 01
کد خبر: ۷۲۵۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ فاطمه زرین آمیزی سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور درباره فرآیند برگزاری هشتمین آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی، گفت: طبق مصوبه ۲۹ آذر سال ۹۹ ستاد ملی مدیریت کرونا، هشتمین آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی کشور در راستای جذب و استخدام نیروی مورد نیاز ۸۱ دستگاه اجرایی در ۲۴۰ شغل برای جذب و استخدام ۳۸ هزار و ۱۸۴ نفر در دو نوبت برگزار شد.

 

او با بیان اینکه این آزمون در ۱۸۹ شهر و ۲ هزار و ۷۳۰ حوزه برگزار شد، تصریح کرد: نوبت نخست این آزمون روز پنج شنبه ۱۱ دی با رقابت ۲۹۷ هزار و ۹۶ نفر برگزار شد. امروز (جمعه دوازدهم دی) نیز ۲۶۵ هزار و ۵۸۰ نفر در این آزمون به رقابت پرداختند. 

 

سخنگوی سازمان سنجش درباره داوطلبان کرونایی این آزمون گفت: فرم خوداظهاری داوطلبان مبتلا به کرونا در درگاه سازمان سنجش به منظور هماهنگی با وزارت بهداشت جهت برگزاری آزمون این افراد در بیمارستان‌های منتخب وزارت بهداشت از روز چهارشنبه، ۳ دی تا پنج شنبه، ۴ دی فعال شد. در این مدت ۱۴۰ داوطلب مبتلا به کرونا شناسایی شدند که تمامی این افراد در بیمارستان بستری هستند.

 

مدیر کل روابط عمومی سازمان سنجش تصریح کرد: در آزمون استخدامی ۵۶۲ هزار و ۶۷۶ نفر شرکت کرده اند که در نهایت ۳۸ هزار نفر جذب خواهند شد.

 

زرین‌آمیزی افزود: چینش صندلی‌های آزمون با فاصله ۱.۵ متر انجام شد و محل جداگانه در حد کلاس برای داوطلبانی که دارای شرایط سرماخوردگی یا علائم مشکوک بودند در نظر گرفته شده بود.

 

سخنگوی سازمان سنجش در ادامه درباره زمان اعلام نتایج این آزمون گفت: نتیجه نهایی این آزمون در دهه نخست بهمن ماه منتشر می شود.

 

مهمترین تغییر هشتمین آزمون استخدامی

 

مهمترین تغییر در هشتمین آزمون استخدامی بنا بر اعلام سازمان اداری و استخدامی کشور اعمال سهمیه بومی گزینی است. بر این اساس و با توجه به ماده واحده قانون اصلاح ماده (۴۴) قانون مدیریت خدمات کشوری (مصوبه مورخ ۱۶‏‏‏‏/۰۶‏‏‏‏/۱۳۹۹ مجلس شورای اسلامی‏) مصوبه شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، تعیین اولویت برای متقاضیان بومی شهرستانی (به استثنای شهرستان تهران و مراکز استان‌ها) در آزمون‌های مشترک دستگاه‌های اجرایی کشور اجرایی شد. بر اساس این بخشنامه به داوطلبان بومی شهرستانی برای استخدام در محل سکونت اولویت داده می شود.

 

این قانون شامل اولویت قائل شدن برای جذب داوطلبان بومی شهرستانی به استثنای شهر تهران و مراکز استان‌هاست.

 

تکمیل و ارائه فرم استشهاد محل سکونت برای برخورداری از اولویت بومی منحصرا برای داوطلبانی که بعد از اعلام نتایج آزمون تستی دارای حدنصاب لازم برای مرحله معرفی چندبرابر جهت مصاحبه دستگاه‌های متقاضی هستند، ضروری است.

 

اولویت بومی در آزمون استخدامی چگونه اعمال می شود؟

 

نمره کسب شده داوطلب بومی شهرستانی در آزمون کتبی مجموع وزن  ۴۰ درصد برای حیطه عمومی و ۶۰ درصد برای حیطه تخصصی با ضریب یک و چهار دهم ۱/۴ محاسبه و ملاک عمل قرار می‌گیرد.

 

حد نصاب آزمون، کسب حداقل ۵۰ درصد نمره کسب شده نفر اول با ارزش وزنی  ۴۰ درصد برای حیطه عمومی و  ۶۰ درصد برای حیطه تخصصی در هر شغل- شهرستان در هر یک از دستگاه‌های اجرایی است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار