قالیباف: پیروزی ملت ایران، هیمنه آمریکا را فرو ریخت سفیر ایران در پکن: عبور کشور‌های دوست در تنگه هرمز با ملاحظات ویژه انجام می‌شود وزیر خارجه مصر: از تسهیل مذاکرات واشنگتن و تهران حمایت می‌کنیم دست مریزاد نتانیاهو به ژوزف عون! ترامپ: باید پایگاه بگرام را حفظ می‌کردیم گروسی: درخواست دسترسی به تاسیاست هسته‌ای ایران را ارائه داده‌ایم دومینوی استعفا در پنتاگون؛ یک ژنرال ارشد کناره‌گیری کرد پیام بقائی در سالروز اقدام تروریستی آمریکا علیه هواپیمای مسافربری ترامپ: ادامه رابطه یک‌طرفه آمریکا با متحدان ناتو مضحک است اروپا با پرداخت هزینه عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز کنار آمده است عامل شهادت فرمانده کل قسام اعدام شد سفارت اتریش در تهران فعالیت خود را از سر گرفت بقائی: 8 رئیس دولت در مراسم وداع با رهبر شهید شرکت می‌کنند ونزوئلا ۷ روز عزای عمومی اعلام کرد دوحه: گفت‌وگوهای جداگانه با هیئت‌های ایران و آمریکا پایان یافت عربستان و پاکستان در زمینه امنیتی یادداشت تفاهم امضا کردند

بازداشت یک فعال سعودی به دلیل انتقاد از عادی‌سازی روابط با اسرائیل

بازداشت یک فعال سعودی به دلیل انتقاد از عادی‌سازی روابط با اسرائیل برخی منابع عربی از بازداشت یک فعال سعودی به دلیل انتقاد از عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۱۳ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 02
کد خبر: ۷۲۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر حساب توئیتری «معتقلی الرأی» که به امور بازداشت‌شدگان در عربستان می‌پردازد، نوشت که دستگاه‌های امنیتی این کشور یک فعال شبکه اجتماعی به نام «داود العلی» را بازداشت کرده‌اند.

الرای افزود که العلی ۱۰ روز پیش به دلیل انتقاد از عادی‌سازی روابط چند کشور عربی اعم از امارات، بحرین، مغرب و سودان با رژیم صهیونیستی، بازداشت شده است.

 

اخیرا امارات، بحرین، سودان و مغرب عادی‌سازی روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی را اعلام کردند و برخی کارشناسان و ناظران سعودی پیش‌بینی کرده‌اند که عربستان سعودی نیز به کشورهای سازش‌کننده با رژیم صهیونیستی خواهد پیوست.

در همین رابطه یک نویسنده اسرائیلی نوشت که عربستان سعودی به تدریج برای تغییر موضع خود در قبال اسرائیل و زمینه‌سازی برای عادی‌سازی روابط با آن تلاش می‌کند.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار