واکنش العبادی به رأی ممتنع عراق درباره بازگشت تحریم‌ها علیه ایران-راهبرد معاصر
اطلاعیه سرکنسولگری ایران درباره حادثه دانشگاه فدرال کازان پوتین: درحال تولید انبوه سامانه موشکی اورشنیک هستیم فواد حسین: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم اسرائیل علیه عراق وجود دارد نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو

واکنش العبادی به رأی ممتنع عراق درباره بازگشت تحریم‌ها علیه ایران

نخست وزیر پیشین عراق به رای ممتنع این کشور در رابطه با بازگشت تحریم‌ها علیه تهران واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۱۴ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 03
کد خبر: ۷۲۷۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حیدر العبادی، نخست وزیر پیشین عراق در واکنش به رأی ممتع این کشور در جلسه رای گیری روز چهارشنبه مجمع عمومی سازمان ملل درباره به بازگشت تحریم‌ها علیه ایران در صفحه توییتر خود نوشت: به نظر می‌رسد رای ممتنع عراق درباره وضع تحریم علیه ایران در راستای سیاست بیطرفی عراق در محوربندی‌ها باشد، اما در حمایت از مسائل عادلانه ملت‌ها نباید بی طرف بود بلکه به منظور ایجاد صلح باید از حق دفاع کرد.

 

العبادی همچنین نوشت: ما تلاش می‌کنیم که عراق خود محور و مرکز باشد نه اینکه تابع دیگران شود.

 

نخست وزیر پیشین عراق گفت: ما خواهان بیطرفی عراق در محوربندی‌ها هستیم، اما همزمان خواهان حمایت از مسائل به حق ملت‌ها هم هستیم.

 

به گزارش ایسنا، در نشست کمیته اداری و مالی مجمع عمومی سازمان ملل که چهارشنبه هفته گذشته برگزار شد، آمریکا پیشنهاداتی را برای درج در قطعنامه برنامه و بودجه این سازمان در سال مالی ۲۰۲۱ مطرح کرد.

 

اولین پیشنهاد آمریکا درباره اختصاص بودجه برای ایجاد یک کمیته و یک گروه کارشناسی برای تحریم ایران بود. کمیته و گروه کارشناسی مورد نظر آمریکا همان‌هایی است که قبل از انعقاد برجام و تصویب قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت وجود داشتند و الان دیگر وجود خارجی ندارند.

 

در ادامه، در مورد پیشنهادات آمریکا رأی گیری شد که با مخالفت ۱۱۰ کشور، رد شدند و تنها ۱۰ کشور از پیشنهادات آمریکا حمایت کردند و ۳۲ کشور نیز به آن‌ها رأی ممتنع دادند.

 

در این رای گیری برخی از کشور‌های همسایه ایران همچون عراق، عمان، قطر، امارات، کویت رای ممتنع دادند و افغانستان و ترکمنستان غایب بودند./ ایسنا

ارسال نظر