واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

واکنش العبادی به رأی ممتنع عراق درباره بازگشت تحریم‌ها علیه ایران

نخست وزیر پیشین عراق به رای ممتنع این کشور در رابطه با بازگشت تحریم‌ها علیه تهران واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۱۴ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 03
کد خبر: ۷۲۷۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حیدر العبادی، نخست وزیر پیشین عراق در واکنش به رأی ممتع این کشور در جلسه رای گیری روز چهارشنبه مجمع عمومی سازمان ملل درباره به بازگشت تحریم‌ها علیه ایران در صفحه توییتر خود نوشت: به نظر می‌رسد رای ممتنع عراق درباره وضع تحریم علیه ایران در راستای سیاست بیطرفی عراق در محوربندی‌ها باشد، اما در حمایت از مسائل عادلانه ملت‌ها نباید بی طرف بود بلکه به منظور ایجاد صلح باید از حق دفاع کرد.

 

العبادی همچنین نوشت: ما تلاش می‌کنیم که عراق خود محور و مرکز باشد نه اینکه تابع دیگران شود.

 

نخست وزیر پیشین عراق گفت: ما خواهان بیطرفی عراق در محوربندی‌ها هستیم، اما همزمان خواهان حمایت از مسائل به حق ملت‌ها هم هستیم.

 

به گزارش ایسنا، در نشست کمیته اداری و مالی مجمع عمومی سازمان ملل که چهارشنبه هفته گذشته برگزار شد، آمریکا پیشنهاداتی را برای درج در قطعنامه برنامه و بودجه این سازمان در سال مالی ۲۰۲۱ مطرح کرد.

 

اولین پیشنهاد آمریکا درباره اختصاص بودجه برای ایجاد یک کمیته و یک گروه کارشناسی برای تحریم ایران بود. کمیته و گروه کارشناسی مورد نظر آمریکا همان‌هایی است که قبل از انعقاد برجام و تصویب قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت وجود داشتند و الان دیگر وجود خارجی ندارند.

 

در ادامه، در مورد پیشنهادات آمریکا رأی گیری شد که با مخالفت ۱۱۰ کشور، رد شدند و تنها ۱۰ کشور از پیشنهادات آمریکا حمایت کردند و ۳۲ کشور نیز به آن‌ها رأی ممتنع دادند.

 

در این رای گیری برخی از کشور‌های همسایه ایران همچون عراق، عمان، قطر، امارات، کویت رای ممتنع دادند و افغانستان و ترکمنستان غایب بودند./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار