واکنش العبادی به رأی ممتنع عراق درباره بازگشت تحریم‌ها علیه ایران-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

واکنش العبادی به رأی ممتنع عراق درباره بازگشت تحریم‌ها علیه ایران

نخست وزیر پیشین عراق به رای ممتنع این کشور در رابطه با بازگشت تحریم‌ها علیه تهران واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۱۴ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 03
کد خبر: ۷۲۷۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حیدر العبادی، نخست وزیر پیشین عراق در واکنش به رأی ممتع این کشور در جلسه رای گیری روز چهارشنبه مجمع عمومی سازمان ملل درباره به بازگشت تحریم‌ها علیه ایران در صفحه توییتر خود نوشت: به نظر می‌رسد رای ممتنع عراق درباره وضع تحریم علیه ایران در راستای سیاست بیطرفی عراق در محوربندی‌ها باشد، اما در حمایت از مسائل عادلانه ملت‌ها نباید بی طرف بود بلکه به منظور ایجاد صلح باید از حق دفاع کرد.

 

العبادی همچنین نوشت: ما تلاش می‌کنیم که عراق خود محور و مرکز باشد نه اینکه تابع دیگران شود.

 

نخست وزیر پیشین عراق گفت: ما خواهان بیطرفی عراق در محوربندی‌ها هستیم، اما همزمان خواهان حمایت از مسائل به حق ملت‌ها هم هستیم.

 

به گزارش ایسنا، در نشست کمیته اداری و مالی مجمع عمومی سازمان ملل که چهارشنبه هفته گذشته برگزار شد، آمریکا پیشنهاداتی را برای درج در قطعنامه برنامه و بودجه این سازمان در سال مالی ۲۰۲۱ مطرح کرد.

 

اولین پیشنهاد آمریکا درباره اختصاص بودجه برای ایجاد یک کمیته و یک گروه کارشناسی برای تحریم ایران بود. کمیته و گروه کارشناسی مورد نظر آمریکا همان‌هایی است که قبل از انعقاد برجام و تصویب قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت وجود داشتند و الان دیگر وجود خارجی ندارند.

 

در ادامه، در مورد پیشنهادات آمریکا رأی گیری شد که با مخالفت ۱۱۰ کشور، رد شدند و تنها ۱۰ کشور از پیشنهادات آمریکا حمایت کردند و ۳۲ کشور نیز به آن‌ها رأی ممتنع دادند.

 

در این رای گیری برخی از کشور‌های همسایه ایران همچون عراق، عمان، قطر، امارات، کویت رای ممتنع دادند و افغانستان و ترکمنستان غایب بودند./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار