امضا توافق عادی‌سازی روابط سودان با رژیم صهیونیستی-راهبرد معاصر
عراقچی: نتیجه نسخه دوم فشار حداکثری، نسخه دوم شکست حداکثری است افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۲۸۷ شهید درخواست ۱۷ سال زندان برای افشاگر پنتاگون درخواست عربستان از کشور‌های جهان برای پیوستن به ائتلاف بین‌المللی اجرای راهکار دودولتی انفجار یک پهپاد در منطقه حساس نظامی در جنوب «حیفا» عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات نتایج اجلاس فوق العاده سران کشور‌های اسلامی ـ عربی از زبان معاون وزیر خارجه بن فرحان: شورای امنیت قادر به تعامل با نزاع منطقه نیست عارف با بن سلمان دیدار کرد + عکس جزئیات گفت‌وگوی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران رایزنی الاعرجی با سردار سلامی درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق بیانیه پایانی نشست ریاض: قدس خط قرمز امت عربی و اسلامی است سفیر ایران در روسیه: سخنگوی پوتین نیستم، اما سیاست مسکو دلارزدایی است ادعای اسکای نیوز عربی: الاعرجی در سفر به تهران حامل پیامی از جانب آمریکا درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل است

امضا توافق عادی‌سازی روابط سودان با رژیم صهیونیستی

نخست‌وزیر سودان امروز (چهارشنبه) اعلام کرد، خارطوم رسما توافقنامه ابراهیم با ایالات متحده را به منظور عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی به امضا رساند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۶ - ۱۷ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 06
کد خبر: ۷۳۱۷۷

به گزارش راهبرد معاصر این توافق در جریان سفر استیون منوچن، وزیر خزانه‌داری آمریکا به خارطوم، پایتخت سودان به امضا رسید.

طرفین همچنین یک یادداشت تفاهم به امضا رساندند که به سودان اجازه می‌دهد وامی از آمریکا به منظور تسویه بدهی یک میلیارد دلاری خود به بانک جهانی دریافت کند.

عبدالله حمدوک، نخست‌وزیر سودان در پیامی توییتری نوشت: آمریکا و سودان توافقنامه ابراهیم را به امضا رساندند. از طرف سودان، وزیر دادگستری و از طرف آمریکا، وزیر خزانه‌داری این توافق را امضا کردند.

وزیر خزانه‌داری آمریکا اوایل امروز برای اولین بار به سودان سفر کرد. در این سفر از منوچن بابت حذف نام سودان از لیست کشورهای "حامی تروریسم" قدردانی به عمل آمد و آنها همچنین در مورد روابط دوجانبه میان ایالات متحده و سودان در زمینه‌های مالی و سرمایه‌گذاری گفت‌وگو کردند.

در اواسط اوت، آمریکا و امارات و رژیم صهیونیستی "توافقنامه ابراهیم" را به امضا رساندند که ادعا می‌شود بر اهمیت صلح در خاورمیانه بر پایه "درک مشترک و ارتقای گفت‌وگوی بین دینی میان مسیحیان، مسلمانان و یهودیان" تاکید دارد. این اقدام به دنبال تصمیم شماری از کشورهای عربی برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی انجام شد.

ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار