انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه

وزیر امورخارجه قطر:خواهان راه‌حل‌هایی برای کاهش با ایران تنش‌ها هستیم

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی وزیر امورخارجه قطر چهارشنبه شب اعلام کرد که کشورهای شورای همکاری خلیج فارس دیدگاه‌های مختلفی با ایران دارند و ما خواهان راه‌حل‌هایی برای کاهش تنش‌ها هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۲ - ۱۷ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 06
کد خبر: ۷۳۱۸۲

به گزارش راهبرد معاصر عبدالرحمن در گفت وگو با شبکه الجزیره قطر البته افزود، تشدید تنش میان آمریکا و ایران را زیر نظر داریم و پیام ما به هر دو طرف این است که  نمی‌خواهیم شاهد تشدید [تنش‌ها] یا یک اقدام نظامی [در منطقه] باشیم.

وی به شکست شروط عربستان برای از سرگیری روابط قطر نیز اشاره کرد و گفت که طرح موضوع [بسته شدن] شبکه الجزیره [برای صلح میان دوحه و ریاض] مطرح نمی‌شود، مسأله‌ای که بیانگر شکست عربستان در تحمیل خواسته‌های خود به قطر است.

وی همچنین گفت که سازمان رسانه‌ای الجزیره، یک سازمانی است که وی به آن و این که در دوحه قرار دارد، افتخار می‌کند.

چهل و یکمین نشست سران شورای همکاری خلیج فارس با هدف آشتی و مصالحه بین اعضا عصر دیروز سه شنبه به میزبانی عربستان و با حضور مقام‌های شش کشور عضو در شهر «العُلا» در عربستان سعودی برگزار شد. 

در این نشست «محمد بن سلمان بن عبدالعزیز» ولیعهد عربستان، «سلمان بن حمد آل خلیفة» ولیعهد و نخست وزیر بحرین،  «فهد بن محمود آل سعید» معاون نخست وزیر عُمان،  «محمد بن راشد آل مکتوم» معاون رییس دولت امارات و حاکم دبی،  «نواف الأحمد الجابر الصباح» امیر کویت و «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر حضور داشتند. 

در جریان این اجلاس توافقنامه مصالحه با قطر امضا شد و این کشورها پایان اختلافات خود با دوحه را اعلام کردند. 

عربستان، امارات، بحرین و مصر در ژوئن ۲۰۱۷ روابط خود با قطر را قطع و ادعا کردند که این کشور از تروریسم حمایت می‌کند، اما این ادعا توسط دوحه رد شد.

این چهار کشور در این سال تمام مرزهای زمینی، دریایی و هوایی خود را به روی قطر بستند و ۱۳ شرط برای ازسرگیری روابط خود با دوحه اعلام کردند که یکی از آنان بسته شدن شبکه خبری الجزیره، کاهش سطح روابط دیپلماتیک این کشور با تهران و آنکارا و نیز بسته شدن پایگاه‌ نظامی ترکیه در قطر بوده است.

ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار