شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

قالیباف:اقتصاد باید مردمی و در اختیار جوانان باشد/اکثر کالا‌ها از گمرکات کشور رهاسازی شد

قالیباف:اقتصاد باید مردمی و در اختیار جوانان باشد/اکثر کالا‌ها از گمرکات کشور رهاسازی شد زئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اجازه دهیم اقتصاد مردمی بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی کشور به درستی در اختیار مردم و جوانان قرار گرفته و به خوبی پیش برود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۶ - ۱۷ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 06
کد خبر: ۷۳۱۹۳

به گزارش راهبرد معاصر محمدباقر قالیباف در جریان نظارت میدانی خود از حوزه‌های انتخابیه نمایندگان استان چهارمحال و بختیاری عصر امروز ‌در بازدید از جاده ترانزیتی لردگان ـ ایذه تاکید کرد: با توجه به اینکه حدود 60 کیلومتر از جاده ترانزیتی اصفهان – خوزستان دو خطه است، اعتبار مورد نیاز برای چهار خطه شدن این محور باید تامین می‌شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی، افزود: تکمیل این جاده ارتباطی هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که 300 میلیارد تومان آن به استان چهارمحال و بختیاری و هزار و 200 میلیارد تومان آن به استان خوزستان اختصاص خواهد یافت.

 

قالیباف همچنین در حاشیه بازدید از مجتمع فولاد مجتمع فولاد سفیددشت در شهرستان بروجن با اشاره به نقش ارزشمند این واحد فولادی در مسیر تولید و صادرات کشور‌ گفت: بخشی از مشکلات صنایع مربوط به ضوابط و مقررات بوده که در مجلس شورای اسلامی به آن توجه خواهیم کرد، همچنین در سیاست‌گذاری ها نیز تلاش می‌کنیم تصدی دولت را در پروژه‌های این‌چنینی کمتر کرده و اجازه دهیم اقتصاد مردمی بر اساس اصل 44 قانون اساسی کشور به درستی در اختیار مردم و جوانان قرار گرفته و به خوبی پیش برود.

رئیس قوه مقننه کشورمان با بیان اینکه در ماه‌های اخیر مشکل خاصی در حوزه تخصیص کالا در گمرک‌ها گزارش نشده است، تصریح کرد: در مجلس جلسه‌ای با حضور رئیس بانک مرکزی، وزرای اقتصاد، کشاورزی، و صمت برگزار کردیم که بر اساس آن مقرر شد، مشکلات مربوط به ترخیص کالا از گمرک‌ها حل شود. بنابراین در 2 ماه اخیر مشکلی در این خصوص نداشتیم و اکثر کالا‌ها در گمرک‌های کشور رهاسازی شده است.

تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار