پیت هگست چه نقشه‌ای برای ارتش آمریکا دارد؟ چرا اظهارات جی دی ونس درباره غنی‌سازی مهم است؟ الحوثی: الگوی سعودی در تجاوز به یمن کاملاً صهیونیستی و شیطانی است آیا ترامپ پیش از انتخابات دستور حمله به ایران را می‌دهد؟ هشدار صریح مقتدی صدر به آمریکا درباره مداخله در عراق ترامپ مدعی پیشرفت در مذاکرات با ایران شد عربستان حمله انصارالله به فرودگاه اب‌ها و ملک خالد را تأیید کرد ترامپ: به‌مناسبت تولد پوتین تماسی با او خواهم داشت استفاده کشتی‌های ایرانی از بنادر امارات ممنوع شد پاکستان حضور نظامی در عربستان را تایید کرد ترامپ: روسیه می‌گوید طاعون تحت کنترل است عراقچی: شروط و ملاحظات ایران را در قالب طرح دقیق و عملیاتی به میانجی‌ها ارائه کردیم آتلانتیک: ترامپ دستور تدوین گزینه‌های نظامی فوری به سنتکام داده‌است / حملات قبل از انتخابات مقدمه‌ای برای جنگ گسترده پس از انتخابات است اتحادیه اروپا با تحریم بیش از ۱۶۰۰ فرد و نهاد مرتبط با جنگ روسیه موافقت کرد فارن‌پالسی: ترامپ مرتکب جنایات جنگی شده است زخمی شدن بیش از هزار نفر در اعتراضات دانش‌آموزی فرانسه

نماینده پارلمان عراق:قرار بازداشت علیه ترامپ به محض ورود او به عراق اجرا می‌شود

نماینده پارلمان عراق:قرار بازداشت علیه ترامپ به محض ورود او به عراق اجرا می‌شود یک نماینده پارلمان عراق از ائتلاف «سائرون» تأکید کرد که قرار بازداشت صادره از دادگاه عراق علیه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به محض ورود او به عراق اجرا خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۱۸ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 07
کد خبر: ۷۳۲۶۳

به گزارش راهبرد معاصر «ریاض المسعودی» نماینده پارلمان عراق از ائتلاف سائرون گفت که مسئولان عراق به محض ورود ترامپ به این کشور او را بازداشت خواهند کرد.

المسعودی در مصاحبه با وبگاه «المعلومه» تأکید کرد که قرار بازداشت صادره علیه ترامپ در داخل عراق قابل اجراست و او به محض ورود به عراق فورا بازداشت خواهد شد.

او افزود که این قرار بازداشت در خارج از عراق قابلیت اجرا ندارد مگر اینکه از طریق اینترپل پیگیری و موافقت‌های بین‌المللی کسب شود.

این نماینده پارلمان عراق همچنین با اشاره به اینکه چند کشور در ارتکاب جنایت ترور فرماندهان شهید مقاومت دست داشتند، گفت که این یک جنایت بین‌المللی بود و ضرورت دارد که تیم سازمان ملل در تحقیقات مربوط به این جنایت مشارکت داشته باشد.

شورای عالی قضایی عراق امروز طی بیانیه‌ای اعلام کرد که  دادگاه تحقیق «الرصافه» عراق حکم بازداشت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، صادر کرد.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار