جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

مسدود شدن حساب توئیتر نزدیکان ترامپ

مسدود شدن حساب توئیتر نزدیکان ترامپ شرکت توئیتر اعلام کرد حساب‌های کاربری شماری از نزدیکان رئیس جمهور آمریکا را به خاطر انتشار محتوای مخرب به طور دائم مسدود کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۲۰ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 09
کد خبر: ۷۳۴۶۷

به گزارش راهبرد معاصر شرکت توئیتر، حساب‌های کاربری شماری از نزدیکان «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا را به‌خاطر اشتراک‌گذاری پیام‌های نادرست و تنش‌زا مسدود کرد.

به نوشته پایگاه خبری «هیل»، توئیتر حساب کاربری «مایکل فلین» مشاور امنیت ملی پیشین ترامپ، «سیدنی پاول» وکیل سابق ترامپ و «ران واتکین» مدیر یک رسانه راست افراطی را به طور دائم مسدود کرده است.

سخنگوی این شرکت در توضیحی گفت: «ما به طور روشن اعلام کرده‌ایم که در برابر رفتارهایی که به‌طور بالقوه لطماتی را در پی داشته باشند، برخورد قاطع می‌کنیم و با توجه به دور جدید خشونت بالقوه‌ای که حول این رفتارها در روزهای آتی وجود دارد، حساب‌هایی که محتوای [تئوری توطئه] "کیو اِنان" را به اشتراک بگذارند به طور دائمی مسدود می‌کنیم».

طبق این تئوری توطئه که در میان گروه‌های راست‌گرای افراطی در آمریکا طرفدار دارد، دولتی مخفی در آمریکا وجود دارد که هدفش مقابله با دولت ترامپ است. این تئوری می‌گوید ترامپ در تلاش است نیروهای شر حزب دموکرات را برملا کند.

به نوشته هیل، مایکل فلین به طور آشکار یکی از حامیان تئوری توطئه کیو انان است و سیدنی پاول نیز اخیراً ادعاهایی درخصوص تقلب در انتخابات ریاست جمهوری مطرح کرده و از تلاش‌های جریان‌هایی مخفی برای شکست ترامپ سخن گفته است.

فلین نیز که به جرم ادای شهادت دروغ در روند تحقیقات کنگره آمریکا به حبس محکوم شده بود، بعد از دریافت حکم عفو از سوی ترامپ، در جمع هواداران او سخنرانی کرده و از ادعای تقلب در انتخابات حمایت کرد.

بخش زیادی از هواداران ترامپ که روز چهارشنبه به ساختمان کنگره آمریکا حمله کردند از حامیان کیو انان بودند. گفته می‌‌شود این افراد قصد دارند دوم بهمن ماه روز تحلیف «جو بایدن» رئیس جمهور منتخب آمریکا بار دیگر به کنگره حمله کنند.

در پی این حادثه، برخی شبکه‌های اجتماعی و دیگر بستر‌های موجود در فضای مجازی از جمله توئیتر، به این دلیل که وی هواداران خود را به ایجاد خشونت دعوت کرده، حساب‌های کاربری او را محدود یا مسدود کرده‌اند.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار