هشدار/ خطر کرونای جهش‌یافته برای سنین زیر ۲۰ سال-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

هشدار/ خطر کرونای جهش‌یافته برای سنین زیر ۲۰ سال

یک فوق‌تخصص عفونی کودکان با اشاره به این‌که کودکان و افراد زیر ۲۰ سال بیشتر مستعد ابتلا به گونه‌ی جهش‌یافته کرونا هستند، گفت: متاسفانه کودکان در کارآزمایی بالینی و واکسیناسیون‌های کرونا نیستند و این یکی از نگرانی‌های ما است. اگر این ویروس جهش‌یافته قرار باشد گسترده شود، آن‌وقت با گروه مستعدِ ابتلایی روبه‌رو هستیم که واکسن هم نزده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۲۲ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 11
کد خبر: ۷۳۶۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر علیرضا ناطقیان با اشاره به اینکه کیس جدید ابتلا به کرونا در اطفال کاهش یافته است، گفت: به نظر می‌رسد با موارد کمتری از کرونا روبرو هستیم اما متاسفانه با عوارض دیگری از کرونا روبرو هستیم. این عارضه را به نام بیماری التهابی ناشی از کرونا در اطفال می‌بینیم و موارد قابل توجهی از آن داریم.


وی افزود: کودکان مبتلا به این عارضه معمولا چندان بیماری را به دیگران منتقل نمی‌کنند، اما خودشان در خطر عوارض قلبی، کبدی، کلیوی و ... هستند. به همین دلیل همچنان قسمت‌هایی از بخش‌های اطفال را برای بستری این کودکان در نظر می‌گیریم.


وی با بیان اینکه اعلام اینکه چند درصد از کودکان مبتلا به کرونا چنین عوارض سختی را تجربه می‌کنند راحت نیست، اظهار کرد: زیرا نیاز به تحقیقات بیشتر در این زمینه است اما ممکن است بحث ژنتیک و زمینه ارثی و پاسخ‌دهی سیستم ایمنی بدن کودکان در میزان بروز بیماری موثر باشد. اکثر کودکانی که این عوارض را تجربه می‌کنند و نزد پزشک می‌آیند معمولا زمینه آلرژی و حساسیت‌های مختلف را داشتند.


ناطقیان ادامه داد: اولین بار چند ماه قبل صحبت پیرامون این نوع کودکان در انگلستان مطرح شد و می‌بینیم در اکثر دنیا کودکان با عوارض کرونا که ارگان‌های مختلف را درگیر می‌کند روبرو هستند.


وی با تاکید بر اینکه طی چند ماه گذشته تجربیات خوبی در زمینه درمان کرونا به دست آمده است، اظهار کرد: با تشخیص زودرس و درمان سریع به تمام بیماران کمک کردیم و شاید کمتر از یک یا دو درصد کودکان به علت این عوارض جان خود را از دست دادند. البته بیماری می‌تواند عوارض طولانی مدتی بر قلب یا لوزالمعده بگذارد که نیاز به پیگیری طولانی مدت این بیماران است تا بتوانیم پاسخ این سوال را بدهیم که یادگار عارضه‌های کرونا تا چند سال با کودکان همراه خواهد بود.


این متخصص عفونی کودکان درباره احتمال ابتلای کودکان به ویروس جهش یافته کرونا، تاکید کرد: ابتلای افراد زیر سال۲۰ و کودکان به ویروس جهش یافته کرونا بیشتر است. اگر موارد جدید کرونا افزایش یابد نیاز است تا با کمک ویروس شناسان این نوع را مشخص کنیم.


وی در پاسخ به این سوال که کورکان از چه سنی می‌توانند واکسن کرونا تزریق کنند؟، گفت: در مجوزهایی که برای واکسن‌ها ارائه شده است نام بزرگسالان مطرح شده و بنده هنوز واکسن تایید شده‌ای برای مصرف کودکان ندیدم و این هم یکی از نگرانی‌های متخصصین کودکان است. اگر این ویروس جهش یافته قرار باشد گسترده شود، آنوقت با گروه مستعد ابتلایی روبرو هستیم که واکسن هم ندارند بزنند. تاکنون مطالعات واکسن بر بزرگسالان صورت گرفته است و باید دید آیا بررسی‌های مربوط به واکسن طی سال آینده به گروه سنی کودکان هم ممکن است برسد یا خیر./ ایسنا

ارسال نظر