سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟

احتمال آشوب در مراسم تحلیف بایدن

گزارشی حاکی است که اداره پلیس شهر نیویورک، ۲۰۰ نیروی خود را به محل بر‌گزاری مراسم تحلیف بایدن در واشنگتن به منظور کمک به پلیس محلی اعزام خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۳ - ۲۲ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 11
کد خبر: ۷۳۷۳۰

به گزارش راهبرد معاصر منابع آگاه خبر داده‌اند که اداره پلیس نیویورک به منظور کمک به پلیس محلی در مکان بر‌گزاری مراسم تحلیف «جو بایدن»، رئیس‌جمهور منتخب در بیستم ژانویه، ۲۰۰ نیروی خود را اعزام خواهد کرد.

به نوشته پایگاه شبکه خبری «فاکس نیوز»، منابع آگاه در اداره پلیس واشنگتن گفته‌اند که این شهر استقرار ۳۰۰۰ نیروی کمکی از ادارات پلیس سراسر ایالات متحده را خواستار شده تا در مراسم تحلیف بایدن حضور داشته باشند.

این در حالی است که مراسم تحلیف ریاست‌جمهوری امسال در آمریکا به دلیل محدودیت‌های کرونایی با جمعیت کمتری بر‌گزار خواهد شد و رژه‌ مرسوم هر ساله در خیابان پنسیلوانیا نیز لغو شده و قرار است به صورت «مجازی» بر‌گزار شود.

بایدن هم به هواداران خود گفته که برای این منظور به واشنگتن دی‌.سی سفر نکنند.

این در حالی است به دنبال نگرانی‌ها از تکرار دوباره آشوب هواداران دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، که چهار‌شنبه شب به ساختمان کنگره حمله کردند، «موریل بوزر» شهردار واشنگتن دی‌.سی خواستار افزایش و تمدید تدابیر امنیتی تا زمان بر‌گزاری مراسم تحلیف بایدن شده است.

موریل بوزر در نامه‌ای که برای «چاد وُلف»، سر‌پرست وزارت امنیت داخلی آمریکا نوشته عنوان کرد: «ما شدیداً بر این باور هستیم که با توجه به آشوب، مجروحات و کشته‌شدگانی که در جریان یورش‌ها به کنگره شاهد بودیم، پنجاه و نهمین مراسم تحلیف ریاست‌جمهوری در ۲۰ ژانویه نیازمند یک تدبیر بسیار متفاوت‌تر نسبت به تحلیف‌های گذشته است.»

از سوی دیگر، پایگاه اینترنتی شبکه «سی‌بی‌اس نیوز» پیشتر گزارش داده بود که در پی حمله به ساختمان کنگره، پلیس واشنگتن دی‌سی در حالت آماده‌باش کامل قرار گرفته است. همچنین در پی حادثه کنگره اطراف منطقه موسوم به «کاپیتول هیل» یا همان کنگره حصار کشیده شد.

چهارشنبه شب بود که همزمان با بر‌گزاری جلسه مشترک کنگره آمریکا برای تأیید نهایی پیروزی «جو بایدن» در انتخابات ریاست جمهوری، عده‌ای از هواداران ترامپ که در مقابل این ساختمان تجمع کرده بودند به داخل آن یورش بردند. در جریان این حملات پنج نفر کشته و ده‌ها نفر هم زخمی شدند.

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار