تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند

اف بی آی:طرفداران مسلح رئیس جمهور آمریکا قصد تظاهرات دارند

اف بی آی:طرفداران مسلح رئیس جمهور آمریکا قصد تظاهرات دارند پلیس فدرال آمریکا خبر داده که طرفداران مسلح رئیس جمهور آمریکا قصد دارند طی روزهای آتی در برابر کنگره تظاهرات کرده و درباره هرگونه برکناری ترامپ بوسیله متمم 25 قانون اساسی هشدار داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۶ - ۲۲ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 11
کد خبر: ۷۳۷۵۹

به گزارش راهبرد معاصر پلیس فدرال آمریکا اطلاعاتی درباره یک گروه مسلح دریافت کرده که قصد دارند روز 16 ژانویه (27 دی) به واشنگتن سفر کنند.

بر اساس گزارش خبرنگار شبکه خبری ای‌بی‌سی نیوز، این گروه مسلح هشدار داده‌اند در صورتی که کنگره تلاش کند تا رئیس جمهور را از طریق متمم 25 قانون اساسی برکنار کند، ناآرامی گسترده‌ای اتفاق خواهد افتاد.

ای‌بی‌سی نیوز همچنین بر اساس بولتن اف‌بی‌آی که به دست آورده، گزارش داد که از روز 16 ژانویه تا 20 ژانویه (1 بهمن، روز مراسم تحلیف بایدن) اعتراضات مسلحانه‌ای در تمامی 50 ایالت آمریکا برنامه‌ریزی شده است.

بر اساس این بولتن، اعتراضات مسلحانه در برابر کنگره از روز 17 ژانویه (28 دی) تا 20 ژانویه برگزار خواهد شد.

«نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفته بود مجلس نمایندگان تلاش می‌کند قطعنامه‌ای(غیرالزام آور) را به اتفاق آرا به تصویب برساند که براساس آن از «مایک پنس» معاون رئیس جمهور و کابینه ترامپ می‌خواهد ظرف 24 ساعت با اتکا به متمم 25 اُم رئیس جمهور را از قدرت خلع کند. 

اگر این قطعنامه با مقاومت نمایندگان جمهوریخواهان به اتفاق آرا تصویب نشود (یا پاسخی دریافت نکند)روز سه شنبه رای گیری نهایی(استیضاح) انجام خواهد شد. 

روند برکناری ترامپ طبق متمم 25 قانون اساسی آمریکا به این شرح است: معاون رئیس جمهور و اعضای کابینه باید از کنگره بخواهند که صلاحیت‌های رئیس جمهور را لغو کنند. پس از آن رئیس جمهور آمریکا 4 روز زمان دارد تا به آن اعتراض کرده و رد کند. پس از آن کنگره طی 21 روز برای حل اختلاف تلاش خواهد کرد و طی این مدت، معاون رئیس جمهور وظایف رئیس جمهور را در اختیار خواهد داشت. در صورتی که کنگره نتواند به توافقی درباره لغو صلاحیت‌های رئیس جمهور برسد، وی تمامی امتیازات و صلاحیت‌های خود را بدست خواهد آورد.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار