پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم موشک بالستیک قاسم بصیر چه ویژگی هایی دارد؟ واکنش صدا و سیما به بیانیه جبهه اصلاحات: هیچ‌گاه تریبون انعکاس تفرقه ایرانیان نخواهیم شد خانواده‌ها شهریه اجباری مدارس دولتی عادی را به کمیسیون اصل ۹۰ گزارش دهند وزیر دفاع: ایران در برخی کشور‌ها زیر ساخت صنعت دفاعی دارد/ پس از جنگ ۱۲ روزه، اولویت کشور دیگر تنها موشک نیست، موارد دیگر هم در دستور کار است ولایتی: از زمان «کوروش کبیر» قفقاز حاشیه ‎امنیتی ایران بوده؛ او برای جلوگیری از هجوم اقوام وحشی، در آن‌جا سدی بنا کرد انهدام تیم تروریستی در شرق ایران/ هلاکت ۶ تروریست؛ کشف انواع سلاح آمریکایی توییت تند ضرغامی برای حفظ حرمت تریبون نماز جمعه + عکس جزئیات سفر پزشکیان، پوتین و سران کشورهای جهان به چین جیش الظلم مسئولیت حمله به ایرانشهر را بر عهده گرفت

عذرخواهی صدیقی از صحبت‌های خود در جریان تغسیل آیت الله مصباح/اعلان شرمندگی و انفعال دارم

امام جمعه موقت تهران از سخنان اخیر خود درباره بازشدن چشمان مرحوم مصباح‌یزدی در جریان تغسیل عذرخواهی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۶ - ۲۳ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 12
کد خبر: ۷۳۸۴۵

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام کاظم صدیقی طی سخنانی در مراسم بزرگداشت آیت‌الله مصباح یزدی در مسجد جامع قلهک با اشاره به نقل جمله‌ای درباره بازشدن چشمان آن مرحوم در جریان تغسیل، اظهار کرد: در در مصاحبه‌ای یک نکته‌ای را مطرح کردم که همینجا از روح بلند آیت‌الله مصباح یزدی عذرخواهی می‌کنم که ما چقدر کوتاه فکر می‌کردیم و کرامت آقای مصباح را ما چه می‌دیدیم که اینجور فضایی هم ایجاد شد.

وی افزود: برخی از افراد غافل گاهی جسارت کردند و این حرف ما باعث شد که این‌ها در موضع بدی قرار گیرند و به ساحت یک نماینده ائمه اطهار و هادی راه احیانا جسارتی کرده باشند.

صدیقی با بیان اینکه از خانواده مرحوم مصباح‌یزدی عذرخواهی می‌کند، ادامه داد: از مومنان و از کسانی که پای خطبه‌های ما بوده‌اند و دلی با این روضه‌خوان دارند و این روزها شاهد این طوفان‌ها هستند، از همه با همه وجودم عذرخواهی می‌کنم.

امام جمعه موقت تهران با تاکید بر اینکه جا نداشت من کرامت آیت‌الله مصباح را یک همچین چیزی بگویم، گفت: آن مطلب خیلی دقیق نبود، چون شاید آن غسال هم خیلی دقیق نبود. نقل شده بود و ما هم نقل را بازگو کردیم. از اینکه این نقل را ما نقل کردیم بین خودم و خدا شرمنده‌ام. از آیت‌الله مصباح شرمنده‌ام و از شما مومنان که گاهی ما باعث می‌شویم که به شما زخم‌زبان بزنند هم شرمندگی دارم. از امام زمان هم عذرخواهی می‌کنم.اعلان شرمندگی و انفعال دارم.

صدیقی همچنین تصریح کرد:شاید آن غسال هم به دلیل اینکه محبتی داشته است برایش توهمی پیش آمده، البته کرامت بزرگ‌تر از این موارد همان کتاب‌ها و سخنرانی‌های ایشان است و شاگردانی که تربیت کرده است. ما اشتباه کردیم که آن موضوع را به عنوان کرامت نقل کردیم.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار