پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

راه اقتدار ایران اسلامی با شهادت فخری زاده ها تداوم می یابد

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع تولید قدرت را از وظایف وزارت دفاع بیان کرد و گفت: راه عزت و افتخار ایران اسلامی با شهادت فخری زاده ها با قوت تداوم می یابد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۷ - ۲۵ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 14
کد خبر: ۷۴۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر حجت الاسلام سید ضیا الدین آقاجان زاده شامگاه پنجشنبه در یادواره مجازی شهدای والامقام شهرستان محمودآباد با بیان اینکه راه عزت و افتخار ایران اسلامی با شهادت شهیدان همچون فخری زاده تمام نمی‌شود بلکه با قوت ادامه می‌یابد، گفت: همکاران شهید فخری زاده با قوت و محکم ایستاده‌اند و راه این شهید را ادامه می‌دهند.

 

وی با بیان اینکه ایران در به اقتدار بازدارنده‌ای رسیده که دشمن اجاره تعرض را به خود نمی‌دهد، افزود: فرزندان ملت در وزارت دفاع در این اقتدار بازدارنده نقش اساسی دارند.

 

وی با اشاره به عزت، شرف و استقلال و ناموس ما مرهون خون شهیدان است، تاکید کرد نباید آرمان‌های شهیدان را فراموش کنیم زیرا با رشادت‌های جوانان اجازه ندادیم یک وجب از خاک میهن اسلامی به تصرف دشمن درآید.

 

حجت الاسلام آقاجان زاده یادآور شد: امروز اقتدار دفاعی به جایی رسید که نه تها دشمن فکر تعرض را نمی‌کند بلکه امت‌های اسلامی نظیر یمن، عراق لبنان و غیره ایران را الگوی خود قرار دادند.

 

مسئول نمایندگی ولایت فقیه در وزارت دفاع با بیان اینکه دشمنان که امروز واهمه دارند سلاح‌های مان را برای دفاع سایر کشورها ارسال کند، یاد و خاطره شهیدان سلیمانی و فخری زاده را گرامی داشت، گفت: بیش از ۳۰ سال با دانشمند فخری زاده آشنایی داشتم و این شخصیت والامقام اهل تعبد و نمازشب و دارای شخصیت عرفانی بوده است.

 

حجت الاسلام آقاجان پور با عنوان اینکه پیام شهیدان ما استقامت و ایستادگی است نه وادادگی و تسلیم، تصریح کرد امیدواریم با برگزاری یادواره شهیدان، راه شهیدان که همان ایستادکی و مقاومت است را ادامه دهیم.

 

نماینده ولی فقیه در وزارت دفاع با اظهار اینکه هفت روز قبل از شهادت دانشمند هسته‌ای شهید فخری زاده در سامان پژوهش و فناوری در خدمت وی برای بازدید بودم، گفت: با شهادت شهید فخری زاده راه عزت تمام نمی‌شود زیرا دانشمندان و همکاران شهید فخری زاده محکم ایستاده‌اند وهفته قبل یکی از مدیران انقلابی به عنوان مسئول این سازمان انتخاب شده و بودجه پژوهش و فناوری نیز چند برابر شده است.

 

مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار